Underligt vackert

Jag fick ett telefonsamtal om att jag hade blommor att hämta ut. Jag blev så glad! Det var en underbart vacker blombukett med sprudlande färger.Det är något speciellt med att få blommor. Och jag kan aldrig sluta fascineras över hur blommor kan vara så vackra. Så perfekta former, med så vackra färger, och så underbar doft. Det är nästan underligt hur något så vackert bara växer upp ur jorden sådär. Livet är så fint.

Tack snälla Nicklas för de fina blommorna, för dina lyckoönskningar och för att du läser min blogg! 🙂

11 Kommentarer på “Underligt vackert

 1. Ganimete

  Hej igen. Med tanke på att jag inte visste om du skulle gå in på min blogg igen så svarar jag på din kommentar här. Det var så lite så. I ment every word.
  Det är så skönt att läsa om någon som är så trygg i sig själv. Det är jäkligt inspirerande. Om du har några råd att ge, är jag inte den som säger nej.
  Jag önskar dig all lycka.
  Kram

  Reply
 2. Monica

  Åh, vad fina blommor! Omtänksamt!
  Du är verkligen värd en massa vackra blommor!
  Att läsa din blogg, få ta del av dina vackra bilder och ord har blivit en dagligen återkommande stund som jag inte vill vara utan. Det ger “må-bra-känsla”!

  Reply
 3. Maggie

  Lycka till med dina smycken! Du/ni förtjänar att lyckas! Att bidra till att stoppa Norrlands avfolkning och utflyttning, att “vända på strömmen” så att säga!
  Otroligt vackra smycken och vackra bilder måste jag säga!
  Kram!!!

  Reply
 4. Eva

  Vilken gullig kille !!! Det var omtänksamt till tusen. Uppmuntran kan man aldrig få för mycket av. Det var ett fint bevis på uppskattning och det förtjänar Du verkligen efter allt slit. Underbar bukett. Den killen har känsla för det vackra !!!!!!!!!

  Kram/Eva

  Reply
 5. Anita

  Hej Jonna!

  Jag vet inte hur mycket du känner till om det vindkraftsprojekt som planeras i vårt område? Det känns angeläget att vi alla som berörs förstår vad det kommer att innebära för vår bygd. Jag har i mitt senaste inlägg på min blogg skrivit lite om detta och länkat till det vindbolag som ansvarar för detta och som har mer information om planerna.

  Det gäller vår framtida boendemiljö och det känns viktigt att vi alla är insatta om vindbolagets planer och vad det kommer att innebära för Omsjö och Grundtjärn.

  På förra mötet i oktober var flera grundtjärnsbor med och förhoppningsvis blir vi många som kommer även den 22/11 kl. 18.30 på Markusgården i Näsåker, då ännu ett informationsmöte äger rum. Välkommen Jonna!

  Kram Anita

  Reply
 6. Elisabeth

  Vilken gentleman Nicklas är som skickar blommor. <3 "Dom" som har kvar lite klass, stil å maner är ganska lätträknade idag. Ganska glest mellan "stubbarna" om man så säger. Kram "kusin vitamin.."

  Reply
 7. Mia

  Åhhhh va jag är avundsjuk på SNÖN!!!!!!!!!!!!!! Jag längtar efter snö så det är hemskt..det regnar ju……:`-( Va lycklig du och Nanook är som bor där ni bor!!!

  Reply
 8. Emelie

  Du är så underbar Jonna!
  tycker om dig och din fina blogg! Den är drömmande och superhärlig!!
  gå i frid! Kramar 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.