Vackraste vinterdagen

Idag var det nog den vackraste vinterdagen på hela vintern. Det var ett väldigt speciellt ljus. Det var ganska tjock, vacker dimma men solen lyste igenom, och himlen var blå. Så otroligt vackert, inte ens kameran kunde fånga hur vackert det egentligen var. Men jag gjorde ett försök 🙂

Här kommer lite bilder. Idag tog jag mig till skogen, trots den djupa snön 🙂

Vintervärld

Granar i siluett

Så underbart att känna solen i ansiktet

Ovanför tjärnen

Stora, vackra granar

Solen lyser genom träden

Grenar täckta av rimfrost

På vägen hem såg jag en stor båge över hela Grundtjärn. Kan ni se den på bilden? Jag såg inte direkt några färger, men vackert var det. Har aldrig varit med om det förut...en regnbåge utan regn och färger =)

18 Kommentarer på “Vackraste vinterdagen

 1. Karin Sjölund

  Glömde fråga om det går bra att jag lånar någon bild på lill valpen din och lägger ut på min blogg? Ska även försöka leta fram några bilder som jag tog på zack i höst och jämföra lite 🙂 Kram

  Reply
 2. Helena

  De är ingen regnbåge, de heter nå annat… De måste vara som max någon minus grad och regndroppar eftersom dom reflexerar färgerna.

  Reply
 3. Guy

  Så vackra bilder, Jonna. Den översta är magisk!

  Vi hade ungefär samma väder med dimma och jag fotade en del som jag lägger ut litet senare. Och jag håller med om att det är nästan omöjligt att visa det magiska ljuset en sådan dag.

  Reply
 4. Cat

  Den första bilden…. WOW! Och häftigt med en regnbåge utan färger. Jag såg också en konstig regnbåge när jag var i Norrland. Det var bara en fläck med regnbågens färger mitt på himlen. Jag blir bara mer och mer fascinerad av Norrland, framför allt när jag är inne här och tittar 🙂

  Reply
 5. Helena

  Svar: Okej, tyckte faktiskt också att han såg ut lite som en hovawart, min killes mamma hade en sån tidigare 🙂 han är otroligt söt i alla fall, din lilla hund 🙂

  Reply
  • jonna Post author

   Ja här är det verkligen jättevackert! Varje dag är helt unik. Det är alltid lika spännande att titta ut genom fönstret på morgonen =)
   Kram!!

   Reply
 6. Roger I-son

  Hej, läser lite på bloggen för varje dag och vill gotta mig i din vardagsberättelse.
  Har nu kommit fram till denna sida från det att du började skriva från Grundtjärn.
  Har köpt en kamera för ett tag sedan för jag tycker om att föreviga naturbilder.
  Alla bilderna är fina men den första som du kallar för vintervärld är helt fantastisk och bra tagen. Känns riktigt att man är på plats.
  Ha de gött

  Reply
 7. sinnyraps

  Hundar, katter, hamstrar , fiskar , papegojor – som inte föredrar du? Eller kanske vad det exotiska djur – ormar , krokodiler, ödlor , apor ?

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.