10 Kommentarer på “Vår = Att gå ut utan jacka

 1. Karin Sjölund

  Hej! Zacks ägare här igen, haha. Undrar om du ska vara med i blandras utställningen i matfors,Sundsvall i sommar? 🙂 Hade varit så kul att träffa dig och nanook i verkligheten 🙂 kram!

  Reply
  • Jonna Post author

   Hej!! Hmm hade ingen aning om att det ens var en utställning. Det hade ju varit skoj! Men jag har ingen aning om hur man gör på utställningar. Måste dom lära sig stå på såntdär speciellt sätt? Ja det hade varit SÅÅÅ roligt att träffa er också. Och tänk NAnook får träffa sin fina pappa 🙂 Det måste vi ju göra!
   Ha de bäst! Kram!

   Reply
   • karin

    Hm.. Ne det är mera att dom ska stå/gå bredvid en tror jag,jag kan fråga min mamma och återkomma imorgon. Ja verkligen,zack hade nog tyckt om att träffa sin son 🙂 Annars får vi komma upp och kolla in din skola och gå någon mysig skogspromenad 🙂

    Reply
   • Jonte

    Du kan ju visa upp Nanook på hundensdag när den är i sollefteå. Hundarna brukar tycka om att vara där eftersom det finns mycke nya dofter och hundar att bekanta sig med. Och dom brukar ha så att folk får ta upp sina hundar på scenen och visa upp dom och berätta lite om dom. Du får ta upp Nanook där. Det skulle han nog gilla. Lite uppmärksamhet.

    Reply
 2. Thomas

  Ja man längtar efter att kunna gå ute hela natten i shorts och att det är ljust hela tiden.

  Hur går det föresten med björnrädslan Jonna? Kolla in denna kille så ser du att björnar bara är stora nallebjörnar. 🙂 Nja man kanske inte ska göra som honom han har ju en del erfarenhet men det ser onekligen mysigt ut med en sådan kompis. Skulle någon gång vilja komma en björn så nära det vore häftigt.

  http://channel.nationalgeographic.com/episode/expedition-grizzly-3909/Overview1#tab-photo-albums

  Reply
 3. Ingela

  Hittade din blogg idag och har gått genom hela nu. Vilken härlig och inspirerande blogg, den här kommer jag att följa. ;o)

  Ha det bäst!

  Reply
  • Jonna Post author

   Hej Ingela! Oj vad glad jag blir att du tittat igenom hela bloggen!! 🙂 Tack så hemskt mycket!!
   Ha de så bra!! Kramar

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.