Vardagsspänning

Klockan är snart midnatt och jag har precis kommit in och satt mig till rätta framför dator med en kopp te efter en händelserik dag. Det är -10 grader ute nu så jag har precis hämtat in ett lass med ved så jag kan göra upp en eld i morgonbitti.

Jag har varit på ett ställe som heter Långviksmon i kväll och hållit ett litet föredrag på en företagarträff. Det var roligt och kul och träffa lite lokala företagare. Har aldrig varit där förut så det blev en ny väg att köra idag. Dock blev hemvägen inte som jag tänkt mig! Jag skulle fara dit i god tid idag men precis innan jag skulle fara så blev min blogg nedstängd av mitt webbhotell. Något hade blivit fel och plötsligt så var jag tvungen att gå in och mecka med datastrul. Jag chattade med online-support och förklarade att jag hade bråttom och kunde inte greja med allt själv då jag inte riktigt förstod vad jag skulle göra. De svarade så kyligt och kort och jag fick panik. Jag kunde bara inte åka iväg och ha bloggen nere hela kvällen! Då skulle jag må jättedåligt. Jag bad dem av hela mitt hjärta att hjälpa mig. Efter mycket om och men var den uppe igen och problemet fixat!

Då var jag sent ute och jag ville absolut inte komma för sent till företagarträffen. Bilen behövde tankas men jag hade inte tid att stanna och tanka i Bredbyn. Då hade jag bara ca 12 mil kvar i tanken men jag räknade ut att det bara skulle bli 10 mil fram och tillbaks därifrån så jag borde ha två mil kvar i tanken när jag passerar macken nästa gång.

Ush, den resan hem var jobbig! Det var så lite bensin kvar att den inte ens kunde räkna hur mycket det var. Har aldrig varit SÅ nära soppatorsk. Den hade passerat det där minimum strecket för längesedan och jag körde sakta, sakta i hopp om att jag skulle ta mig till en mack. Och jag lyckades! Vilken känsla. När jag väl kom hem hade jag suttit på spänn så länge att jag fått riktigt ont i huvudet nu. Haha. Rätt åt mig.

Men det är bra. Jag gillar att vara med om dagar som inte bara passerar utan något att minnas.
Nu ska jag sova. I morgon blir en bra dag. Godnatt på er ♥

032510

Stjärnhimlen är vacker i natt! Känns fint att gå och lägga sig “under stjärnorna” 🙂
032512

Och månen är vacker den med!

11 Kommentarer på “Vardagsspänning

 1. Johannes

  Vilken tur att allt löste sig! Hoppas du får sova ut nu och vaknar utan minsta gnutta av webbhotellstressen från dagen före.
  Sov gott

  Reply
 2. Magnus

  Hoppas att du sover gott i natt efter den där händelserika dagen. Nu ska jag också krypa ner under täcket!

  Reply
 3. Brutus

  När man är ute och åker bil är “räckviddsångest” något som kan förstöra en hel resa.

  Reply
 4. Bellas lantliv

  Skönt att det gick bra! Häromdagen åkte jag hemifrån och glömde mobilen hemma. Bensinlampan lyste och fy tusen vad orolig jag var att bensinen inte skulle räcka så jag kom fram till macken. Tänk förr när man inte hade mobil, nu får iallafall jag panik när jag glömt den hemma. Men det gick bra för mig också. (Jag brukar ha en extradunk med mig men den hade sambon “lånat”.)

  Reply
 5. Gizze

  Du och dina äventyr hihi 😉
  Vilken himmel…tänk vilken kamera du har…Själv fotar jag med min android 😀

  Hoppas du sovit gott och får en underbar torsdag!
  Själv vaknade jag till Snö-hela 1 cm….blir nog regn…men är ju mars så fortfarande vinter.

  Hälsar Gizze i Värmland

  Reply
 6. Sofie

  Har du kvar volvon, Jonna? =) Jag köpte en gammal volvo kombi häromveckan. Min första alldeles egna bil, fast jag snart är 28 år fyllda. Igår tog jag den på en tur runt omgivningarna, och vad kör jag förbi? Tre stora havsörnar som bråkade om en död grävling, alldeles bredvid vägen. Det hade jag helt missat om jag inte köpt min bil. Tänk att man kan bli så glad för en gammal skorv, hehe <3.

  Reply
 7. Sandra

  Shit vilken dag du hade. Jag hade blivit såå stressad men du klarade det ju fantastiskt bra. Kul att det gick bra. 🙂 Kram.

  Reply
 8. Sandra

  Dina bilder på månen & stjärnorna går inte av för hackor!
  Ett takfönster i sovrummet kanske? ;D Jag hade inte klarat av att sova med det vackra utanför, hade legat och glott ut på himlen till jag hade tuppat av, haha.

  Reply
 9. Emma

  Du tar så väldigt fina nattbilder! Verkligen superfina! Får man fråga hur du går tillväga för att få så klara och skarpa?

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.