Värdefull stund

Hej på er fina läsare!
Det har verkligen varit en intensiv vecka. Därav lite mindre blogginlägg under veckan. Har jobbat från morgon till natt och det har varit lite saker som strulat. Men nu har det lugnat sig och jag har haft en lugn lördag hittils. Det är eftermiddag och regnet öser ner men jag har tänt ett litet ljus här vid köksbordet. Det är mysigt med regn ibland. Ska snart sätta mig och jobba en stund.

I går var jag med mina föräldrar och min morfar till Sollefteå. Vi åkte till mormors grav och planterade några blommor. Morfar är så glad när vi tar honom med till Sollefteå.
Vi tog även en fika ute i solen på stan. Det var en mysig dag. Jag värdesätter alla stunder med morfar så mycket nu. Jag önskar bara att mormor också var med. Men jag brukar tänka att hon är med oss ändå. På något sätt.

Hoppas ni har en fin helg allihopa!
Kramar <3

En ros till mormor

Morfar

11 Kommentarer på “Värdefull stund

 1. Kjell

  Mysigt att du värdesätter dom gamla.Det är ytterst få som gör det idag.Men du är ju så godhjärtad kram 🙂

  Reply
 2. Kristina

  Så vackra bilder! Det är lite sorgligt att se din morfar och att han ska behöva leva utan sin älskade. Men som tur är har han dig och din mamma 🙂 jag tror också att din mormor är med er och njuter av all er kärlek och omtänksamhet!
  Kram

  Reply
 3. Dick Scott

  Trons band kan aldrig slitas av
  Över himmel och jord råder kärlekens lag
  Den själ du har mött kan du aldrig lämna
  Den kärlek du känt kan för evigt bli din
  DickScott

  Reply
 4. Maggie

  Stackars din morfar! Det är så jobbigt för den som blir ensam kvar!
  Ta hand om er morfar! (vilket ni gör!)
  Kram!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.