Varm i hjärtat

Hur ska jag kunna tacka er alla för all fin respons på luciafilmen? Jag är alldeles varm i hjärtat av alla fina ord, kommentarer och mail som jag fått. Så glad att ni tyckte om den! Kunde aldrig ana att det skulle bli sådan otrolig respons på filmen. Tack underbara ni ♥

Bloggkommentatorerna skrev ett inlägg igår och uppmärksammade filmen. Det kändes fantastiskt roligt! Hoppade runt av glädje när jag såg det. Och i fredags uppmärksammades min förra luciafilm i Panelen (webb-tv. Spola fram till 10:50) på Allehanda. Deras tema handlade om just lucia och i fredags hade ju inte min nya film kommit ut än. Men den fick väldigt fint betyg och jag nästan smälte när jag lyssnade på allt fint som sades om mig, filmen och bloggen.

Så jag känner mig så glad och tacksam nu. Precis som förra gången jag gjorde en luciafilm har jag fått så otroligt mycket tillbaks av alla ni läsare. Tack från hela mitt hjärta! ♥

2 3 4


 

20 Kommentarer på “Varm i hjärtat

 1. Hanna-Sara

  Hej! Jag såg filmen på din blog igår och idag såg jag en länk på Facebook till din blogg och filmen. Det var en bekant som bor i Australien som hade gillat den. Tänk vad filmen sprids!

  Reply
 2. TE

  Du är en konstnär Jonna. Och mer än så även om jag inte förstår allt så lyser din kärlek till naturen och dess liv genom allt du gör. Inspiration och glädje bjuder bloggen på. Du är väl värd den uppmärksamhet du får. Stort tack för det du bjuder på. Är det klart väder så finns chans till meteoritfall ikväll åxå. Tror jag ska släcka grannens ljusnät i natt. =)

  Reply
 3. hejhej

  Jag och sambon kollade på filmen på luciamorronen i sängen. Det var jättemysigt att vakna till. Bra start innan man skulle iväg på jobbet!

  Tack för att du tar dig tid och delar med dig av allt vackert!

  Reply
 4. Martin

  Helt magisk och unik bloggare är vad du är. År av besök och alltid en flykt till lycka och glädje. Ha en god fortsättning.

  Reply
 5. Gunilla

  Jaa a det är vi som ska tacka dig!
  All tid du lägger ner med hela ditt hjärta gör ju oss glada och varma i våra hjärtan.
  All fortsatt kärlek till dig Jonna.

  Reply
 6. Per Asp Bölen Junsele

  Helt perfekt av dig Jonna satt här i Bölen och tårarna rann har förmedlat dina blogginläggg till Värmland på min FBsida och du har fått många nya läsare du är värd allt som dom skriver här.Jag som kan träffa dig i verkligheten och även gör det ofta kan bara säga du är lika underbar i verkligheten. PS och gott kaffe får man hos dig

  Reply
 7. solweig

  Ja, jag blir så glad av att läsa din blogg. Det är det sista jag gör innan jag skall somna. Riktig Feel-Good känsla och med ett leende …. Tusen tack för det!

  Reply
 8. Lisa

  Ingen har väl nånsin hedrat Luciatraditionen som du och såååå vackert! Den blir till en extra dimension i dina filmer! Så otroligt fint och med så mycket känsla!
  Du är värd all uppmärksamhet och beröm!
  Kram
  Lisa

  Reply
 9. Karin Andersson

  Håller med Lisa och alla andra här. Du ger mig/oss den bästa luciastämningen. Förr tittade jag på Tv:ns Lucia men nu kopplar jag in datorn till den och njuter av din film. Tack och åter Tack för allt du gör.

  Reply
 10. Emmy

  Roligt att du blev så uppmärksammad! Det förtjänar du verkligen! Din film var, precis som alla dina filmer, helt underbar 🙂

  Reply
 11. B

  Du verkar vara en så fantastisk människa! Med riktig glädje som bubblar inifrån =) Jag önskar verkligen att jag kunde vara mer som du 😀 avslappnad och glad =) det är kanske “ekorrhjulet” och stressen (ljud, ljus, folk, massa intryck) i staden som gör mig olycklig. Skulle också vilja leva mer avslappnat men vet inte riktigt hur….det är det där med inkomst alltså. Sen tycker jag att samhället har hjärntvättat oss till att aldrig vara nöjda! Alltid köpa mer, nyare, saker ska gå fortare…..det är skönt att du finns med din blogg som inspiration till att det finns ett “annat liv” 😀

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.