VeckoRevyn

Idag kom VeckoRevyn i brevlådan! Wiiii! Det är inte bara en himla bra och rolig tidning. I månadens utgåva är det ett reportage om mig med i tidningen. Det känns jättekul! Och är väldigt nöjd med hur reportaget blev. De har fått med lite av allt och det är väldigt bra skrivet. Och fotona är mina egna. Så nu finns den ute i butik om ni skulle vilja läsa det. Mysigt med lite helgläsning 🙂

Veckorevyn

Reportaget i VeckoRevyn!

Jag har nyss varit ute och hämtat in några lass med ved så jag har under helgen. Brukar alltid vilja bunkra upp med sådant inför helgen så jag slipper tänkte på det allt för mycket. Jag har halkat minst 5 gånger medan jag hämtat ved den senaste timmen. Jag har aldrig varit med om så isigt underlag som det är här nu. Dessutom har det kommit en decimeter snö idag så det är omöjligt att se vart alla isfläckar är. Jag höll nästan på att gå ner i split sist jag halkade nu.

Fyllde korgen med näver också så det ska bli lätt att göra upp eld på morgonen.

Fyllde korgen med näver också så det ska bli lätt att göra upp eld på morgonen.

Jättekul att så många kommenterat och är med och tävlar om armbandet “Lev nu”! Precis som sist jag lottade ut ett smycke så är det i princip hopplöst att välja ut en vinnare, och jag önskar att jag kunde ge ett till er allihopa.
Jag kommer att göra som förra gången och lotta. Tävlingen pågår ikväll fram till klockan nio. Så jag kommer meddela vinnaren här på bloggen runt 21.30! Så kika in då om ni är med och tävlar om armbandet!

Ha en underbar fredagkväll! Kram på er ♥

12 Kommentarer på “VeckoRevyn

 1. Madde

  Fantastiskt 🙂 🙂 🙂 Tänk vad du har kommit långt under dessa år jag har fått följa dig på bloggen.
  Så bra kämpat och att du nu kan sprida budskapet om värdet av att “Leva nu” och inspirera andra att våga följa sitt hjärta.
  Ska absolut ta mig till butiken och köpa VR, måste ju bara läsa artikeln 🙂
  Du kanske kunde lotta ut ett signerat ex av tidningen 🙂
  Kram på dig!

  Reply
 2. Johannes

  Såg att någon härom dan här kommenterat artikeln som är i Veckorevyn så läste den i mobilen, trevligt skriven 🙂

  Reply
 3. Annie

  Det var genom veckorevyn som jag hittade din blogg, och jag är så glad att jag bestämde för att gå in och läsa den för den är så mysig. 🙂 Jag har till och med föreslagit bloggen för några av mina kompisar.

  Reply
 4. Rania

  Så himla kul! Vilket nummer av Vecko Revyn? Jag och sambon stod och kikade på macken idag då vi gärna vill läsa men numret var inplastat (man får med nå smink) så vi vågade inte chansa ifall det är fel och du är med i det som komma skall?

  Reply
   • Jonna Post author

    Men ååh…vad ni är goa. Och vilken snäll kiosktant!! 🙂
    Ja det är tidningen med Zara Larsson på framsidan 🙂 Vet ej exakt vilket numer men litar på dig Agneta att det är nr 4.

    Vad glad jag blir att ni vill köpa tidningen för att jag är med. Det värmer 🙂

    KRAM <3

    Reply
 5. Eva-Lotta

  Vad roligt Jonna 🙂 Skoj att Veckorevyn uppmärksammat din blogg. Du bjuder oss läsare på fantastiska naturbilder, vardagsbetraktelser,filosofiska tankar och nu har du också en webshop med möjlighet att köpa vackra smycket och fotografier. Ja på dig växer sannerligen ingen mossa 🙂
  Kram och Lycka till med allt du tar dig för!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.