Vi har det underbaraste framför oss

I natt drömde jag att det var midsommarafton. Och i drömmen tyckte jag allt kändes så konstigt, för jag hade inga minnen från våren. Som om jag bara plötsligt hoppat fram i tiden.
Det var midnatt och ett mystiskt ljus hade lagt sig över Grundtjärn och jag tittade ut genom fönstret och såg att det växte lila lupiner över hela ängen. Det var så vackert. Så kom jag på att jag inte hade hunnit göra någon midsommarkrans, och hela midsommarafton var över. Och jag blev jätteledsen för att jag hade missat hela våren och till och med hela midsommarafton. Jag kände hur det stack till i hjärtat och jag ville bara skrika. Sedan vaknade jag och blev överlycklig över att det bara är mars och att jag inte missat en endaste sekund av våren eller sommaren. Den har ju inte ens kommit än.

Allt underbart är kvar och väntar oss
🙂

14 Kommentarer på “Vi har det underbaraste framför oss

 1. Annica

  Jag brukar säga att den tidiga våren är som en godispåse som man bara har öppnat och provsmakat lite i..man han allt det goda kvar att njuta av 🙂

  Reply
 2. Bella

  Oj vilken hemsk dröm. Hade varit illa om midsommar varit nu och vi missat alla fina dagar mars, april och maj bjuder på innan dess!

  Himla fina och inspirerande bilder också 🙂

  Reply
 3. Carl Stridsberg

  Hej Jonna!

  Vilken underbart vacker bild av dig som midsommarflicka! 🙂

  Skönt att det bara var en rälig dröm. Visst ligger det bästa framför oss. Den granna, varma och sköna sommaren och midsommar!

  Må solen vara med oss denna sommaren i hela vårt avlånga land!

  Kram från Carl

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.