Vinkväll bland molnen

Igår kväll gick jag och Johan upp på en vacker höjd ovanför Grundtjärn. Det är en av mina favoritplatser som bara ligger fem minuter från huset, och en perfekt plats att se solnedgången på. Vi hade packat med oss en filt, en flaska vin och lite gott att äta. Det blev en helt magisk kväll med en fantastisk solnedgång. Kunde inte önskat ett vackrare sätt att fira vår halvårsdag på.
051401När vi satt där uppe tänkte jag verkligen på hur tacksam jag är som får bo såhär. Skogar som sträcker sig så långt ögat kan nå, stora djupa sjöar och spegelblanka skogstjärnar. Vilken livskvalitet att få ha allt det här så nära. Jag skulle inte byta bort det för något.
051402051406Vackra lilla Grundtjärn i vårsolen. Björkarna har precis börjat slå ut och deras skira gröna lyser upp som små solar runt om i skogarna. Jag bara älskar den söta doften av nyutslagna löv.
051405051403Vilken kväll. Vilket halvår. Nu väntar en magisk tid framöver. Årets allra finaste månader. Och jag har den allra finaste att få dela dom med. Tack underbara ni för alla vackra ord på tidigare inlägg. Ni är bara bäst ♥

Hoppas ni har en jättemysig helg! Kramar ♥

18 Kommentarer på “Vinkväll bland molnen

 1. Frida

  Så mysigt! Man skulle ta vara på tiden sådär lite oftare. Vi gjorde nått liknande häromdagen, men i motionssyfte 😉 Tog lite bilder då..

  Reply
 2. Brittmari Anderson

  Grattis till er båda! Ni är ju som klippt och skurna till varandra 🙂 <3 Kram på er!

  Reply
 3. Therese Pihlgren

  Mitt norrländska hjärta blöder lite när jag ser allt det vackra.
  Bor numera i Södermanland. ..oxå vackra skogar. .men Norrland är Norrland ❤❤❤

  Reply
 4. Tuva-Lena Bodin

  Såna magiskt vackra bilder! Och vilken kväll! Trots att jag är norrlänning så häpnar jag varje gång jag inser hur vackert vi bor, när du visar dina bilder. Man blir lätt “hemmablind” så tack för att du påminner mig! Ha en underbar helg tillsammans! <3

  Reply
 5. Magnus

  Jag förstår att det där är en av dina favoritplatser. Fantastiskt vackra vyer, och varje gång du visar bilder därifrån så får jag ett sug av längtan till de stora skogarna i norr.

  Reply
 6. Birgitta

  Underbara bilder från en fantastisk omgivning.Du förmedlar verkligen kärleken och den fina vår-försommarkänslan i dina bilder. Ha en fin söndag och ta vara på varandra, önskar er verkligen fortsatt lycka?✨

  Reply
 7. Åke

  Nu har det varit tävling i sång eller vad man nu ska kalla det.
  Men där borde Jonna varit med sin kuling,en säker vinnare.
  Ha det så bra Jonna.

  Reply
 8. Anonym

  Ser underbart ut!! Och vilken härlig känsla det måste vara att känna att man befinner sig exakt där man vill vara…Och tillsammans med exakt den man vill!! *lycka*
  STOR “TYCK-OM-KRAM”!! <3 <3

  Reply
 9. camilla

  Å vad vidunderligt vackert och ni är lika vackra!!! En fråga bara, blir inte du ledsen när du ser kalhyggena? Jag blir så otroligt ledsen och kan inte gå över de områdena..

  Reply
 10. Olle

  Fint!
  Jag sätter en hundring på att detta blir en bebisblogg med detaljerade bilder på blöjbyten…säg om 9 månader sisådär 😉

  Reply
 11. Luna

  Måste bara fråga om din vovvis! Vad är han för ras(er)? Hur hittade du honom? Han är såååå vacker och verkar ni verkar ha en så himla fin relation! Skaffade du honom i samband med flytten eller innan? Åh, har så många djurfrågor. Kanske ett inlägg tillägnat dem? 🙂 Kraaaam!

  Reply
 12. Karin

  Så fina bilder på ung vacker kärlek :'( <3 och fantastisk natur. Grattis till ert första halvår.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.