Vintern närmar sig

Under dagen började det snöa och det kom ganska mycket. Även om jag ju helst vill att snön väntar ett litet tag till så kunde jag inte låta bli att tycka att det var så otroligt vackert nu när solen gick ner och Grundtjärn var täckt i vitt. Alla årstider är så vackra på sina olika sätt.

Tittar på den vackra solnedgången och känner doften av vinter.

8 Kommentarer på “Vintern närmar sig

 1. Maggie

  Vi har också fått det kallare nu och lite snö och frost i södra Sverige.
  Ganska tidigt tycker jag. Brrr Hoppas att du har det varmt och gott!!

  Reply
 2. Sanna

  Först vill jag säga att jag älskar att följa ditt liv i Grundtjärn! Det är min dröm att få flytta ut långt ut på landet när jag är klar i skolan. Men jag har ett problem å undrade om du är som jag. Jag är lite småskraj över att ha det tyst omkring mig, speciellt i ett hus på landet. Jag har alldeles för livlig fantasi och har sett på för många skräckfilmer. Hur är du? Har du det tyst hemma? Har du radion på? Är du någonsin “mörkrädd” eller överhuvudtaget rädd där?

  Stor KRAM från Sanna!

  Reply
 3. Frida -fridasbetraktelser

  Jag vill gärna också att vintern väntar, men nu när snön ligger där och kylan kommit så känns det faktiskt mysigt! Idag skiner solen och plötsligt känner jag mig väldigt tillfreds med att vintern verkar vara här (åtminstone för ett tag till att börja med).

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.