Min nya hemsida och blogg

Den här bloggen är inte längre aktiv, utan finns kvar mer som ett minne och en dagbok från mina tio första år i Grundtjärn. Vill du fortsätta följa mig så hittar du mig på min YouTube, Instagram och på min nya hemsida och blogg.

Som jag skrev i tidigare inlägg så kommer jag låta den här bloggen vara kvar precis som den är, istället för att flytta den till min nya hemsida.
Det känns som den hör hemma här, där den alltid varit. Och det känns fint att kunna gå in här när som helst och gå tillbaks i arkivet och minnas och skratta och gråta och allt där i mellan.

Tack för dessa år på bloggen!
Är så tacksam för alla ni som följt mig och varit ett sånt enormt stöd i vått och torrt. Många av er känns nästan som nära vänner trots att jag aldrig träffat er. Vi har ändå mötts här i bloggen och i kommentarsfältet, och vissa av er har varit med ända sedan mitt första år.

Jag känner så mycket kärlek och tacksamhet till er! Blir alldeles tårögd bara av att skriva detta.
Även om jag fortsätter dela med mig av mitt liv i film och foto på andra sätt idag, så känns detta ändå som ett avslut på något som haft en stor betydelse i mitt liv. Den här bloggen var dörren in till en värld som gett mig så mycket och som jag fortsätter att utforska. Tack för att ni varit en stor inspiration och för att ni gjorde det möjligt för mig att fortsätta utvecklas och göra det jag älskar!

Nu fortsätter livets resa! Hoppas vi ses på mina andra kanaler eller på min nya blogg (som dock inte uppdateras så ofta).

Sänder er en stor varm kram och massor av kärlek!
/ Jonna

3 Kommentarer på “Min nya hemsida och blogg

 1. dixiwonderland.com

  Ibland behöver man gå vidare och testa nya saker. Du har vuxit enormt utomlands och du vore dum om du inte utnyttjade det. Så jag förstår varför du valt att helt gå över till Engelska 🙂 Har varit med sen start, flytten från Göteborg och kommer finnas här till det sista du publicerar.

  Reply
 2. leif

  Hej Jonna ! Jag minns med nostalgi dina ord som förtrollade mig här på bloggen. Det är roligt att du skriver några rader igen. Din penna (Put a spell on me) är ett magisk spjut, den trolldomen tar aldrig slut. Den lyser vackert som rosa rallarros på ett hygge. Jag lyckönskar dej en strålande fortsättning i ditt och Johns liv i Grundtjärn.
  Kram från leif en sollefteåbo i förskingringen.

  Reply
 3. Rosina+Espig

  ahh nu var jag rädd … sajten tog lång tid att ladda och när den nya omslagsbilden började visas trodde jag att jag var på fel webbplats och bloggen fanns inte längre … haha ​​… tur! Jag gillar fortfarande att komma hit för att lära mig svenska och känna mig ansluten till dig ♥ Vi ses, hälsningar från mig och min flock, Rosina 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.