God morgon

Godmorgon!
När jag vaknade förut var det riktigt kallt här inne. Sådär jobbigt kallt så man helst bara vill ligga kvar under täcket. Men jag får skylla mig själv som inte eldade igårkväll.
Nu har jag i alla fall gjort upp en eld och väntar på att det ska bli lite värme här inne 🙂
Hoppas ni har en bra morgon!

Lägger i tidningspapper

Tänder

Eld!

Värmer mig en stund

5 Kommentarer på “God morgon

 1. Leif Hadefjell

  Hej Jonna. Kul att du gillar Grundtjärn. Jag är född där (olpetters/syd om sjön). Både morfars/farfars fanns i byn men har numera nya ägare. Jag brukar besöka Grundtjärn varje sommar.
  Mvh
  Leif m. fam

  Reply
 2. Isabel

  Hej,

  Du har en jättefin blogg och jag tittade nyss på inslaget som lokal-tv gjorde om dig. Härligt! En sak jag undrar över är hur stort huset är, i kvm. Hur mycket använder du? Har du tänkt fixa el eller någon annan värme till nästa vinter?

  Jag har lite svårt att få en uppfattning om huset, så du får gärna göra ett husinlägg en dag. Har bara följt din blogg ett par månader, så kanske har du skrivit om det tidigare… har försökt leta lite men inte hittat.

  Hoppas er hemsida och butik kommer igång snart, jag är nyfiken.

  Ha det fint!

  Reply
  • Jonna Post author

   Hejsan!
   Ja jag ska faktiskt ta och göra ett litet inlägg och berätta mer om huset, och även göra en liten filmsnutt när jag filmar en rundtur här inne. Jag vet inte exakt hur stort huset är i kvm, men just nu bor jag bara i köket och i hallen. Jag har nydragen el här, men jag kan inte värma upp huset med el eftersom det blir på tok för dyrt. Har ett element och det står i badrummet. Så därför värmer jag upp huset med endast kaminen i hallen och vedspisen i köket.
   Jag kommer att berätta mer i inlägget jag ska göra om huset senare 🙂 Kul att du är nyfiken!
   Ha det så bra!

   Kram / Jonna

   Reply
 3. kjell

  va skoj att en ung tjej har hittat ut till sveriges utkanter,livet pågår inte bara i storstäderna,lycka till o hoppas att flera unga hittar ut till livet utanför det förväntade

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.