Hejdå Grundtjärn

Godmorgon solstrålar!
Klockan är bara halv fem på morgonen och jag ska strax bege mig iväg med bilen och köra de 6 milen till Sollefteå för att sedan ta bussen mot Stockholm. Jag har inte gått och lagt mig än. Det var ingen idé att bara sova någon timma tyckte jag. Jag var otroligt seg och ofokuserad i kväll så packningen och andra saker tog väldigt mycket tid. Men det är bra, för jag har en hel arbetsdag i timmar att avverka på bussen så om jag kan sova lite vore det ju toppen! Skulle behöva sitta och jobba med datorn också men jag är så känslig för det. Så fort jag läser eller tar upp datorn börjar jag må illa om jag sitter på en buss eller i en bil. Hoppas jag kan träna bort det =)

I alla fall så önskar jag er en fantastisk fredag! Kram på er ♥

012301012302

16 Kommentarer på “Hejdå Grundtjärn

 1. Liie

  Sätt ett plåster över naveln mot åksjuka. Det låter helt galet och kan lova att jag trodde absolut inte det skulle fungera när jag hörde det, men från att inte ens kunnat titta ner i nån minut till att sitta med dator, tidningar och allt vad det är på roadtrip genom halva Sverige utan att bli minsta åksjuk, klar förbättring 🙂

  Reply
 2. Hanne

  Ha det nu så bra i Finlandia! Det är ett riktigt vackert land! Kallas ju inte ”De tusen sjöarnas land” för ingenting 🙂

  Reply
 3. Maria

  Plåster på naveln har jag också hört, men tack och lov aldrig haft riktigt behov av att testa. Annars ska det gå att sätta in en öronpropp i ena örat, för att ‘tröga till’ balanssinnet och bli mindre känslig för åkandet 🙂

  Reply
 4. Nisse

  Bidde lite nyfiken om konferensen. Är det den i Esbo? Det är starkt gjort att vara med på en sån. Vilket som så gör du det bra. Lycka till!

  Reply
 5. Anni Alexander

  Mot åksjuka. Pröva med ”akupunkturband” (seaband) runt handlederna. Finns att köpa på apoteket. Har inte varit bil-, båt-, buss- eller flygsjuk sedan jag började använda dessa.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.