Inför Fjällräven Polar 2013

Goddag på er!
Åhh nu är det söndag. Dagen innan det stora äventyren. I morgonbitti åker jag med flyg från Örnsköldsvik till Arlanda där jag kommer möta alla de andra nästan 30 deltagarna från olika länder. Vissa sitter redan på flyget just nu, de som åker från USA och Kina och annat. Men jag har bara en timmes flygtur, så det är ju skönt 😉
Vi kommer att stanna första natten i Stockholm, eftersom vi där kommer att få prova alla våra kläder och en del av utrustningen som vi ska ha med oss. Och vi kommer nog även få lite utbildning gissar jag på. Det är ju väldigt mycket nytt man ska lära sig inom en kort tid. Om två dagar ska jag köra ett alldeles eget hundspann för första gången i mitt liv 😀 Det är nog lite annat än att åka i en babypulka efter Nanook haha.

Jag håller just nu på att packa i allt i min väska. Behöver knappt ta med mig något, då vi kommer få alla kläder och utrustning som behövs av Fjällräven. Men självklart ska jag ha med mig kameraväskan och stativet. Ska även ta med mig min filmkamera, så att jag kan dokumentera så mycket som möjligt från resan 🙂
Men, nu kommer jag göra en del besvikna, för jag har sett att många skrivit i kommentarerna att det ska bli kul att följa min resa på bloggen. Tyvärr så kommer jag inte att kunna blogga, då det inte finns någon täckning där ute i vildmarken. Men jag kommer ju visa bilder och filmer i efterhand när jag kommit hem igen.

MEN däremot så kommer ni ändå att kunna följa oss, på ett nästan ännu bättre sätt. Fjällräven använder något grymt satellit-grejs så de kommer att sända LIVE och även lägga upp bilder och filmklipp hela tiden under resans gång. Så om ni vill kommer ni att kunna ha full koll på vad jag gör! 😀

HÄR är länken till sidan där ni kan se oss live och lite annat!

Åhhhh vad spännande! Nu börjar jag verkligen bli nervös på riktigt. Men det ska bli SÅ roligt! Kan tänka mig att jag kommer hem sedan med väldigt mycket mer erfarenhet och med en fantastisk resa i minnet som jag aldrig kommer glömma. Jag är peppad nu! 😀

En bild från hemsidan!

En bild från hemsidan!

Så här ser det ut på sidan där ni kommer att kunna följa vårt äventyr varje dag! :)

Så här ser det ut på sidan där ni kommer att kunna följa vårt äventyr varje dag! 🙂

JAG ÄR REDO! :D

JAG ÄR REDO! 😀

26 Kommentarer på “Inför Fjällräven Polar 2013

 1. Anders

  Lycka till på resan den är du värd ska bli kul att se bilderna senare från resan. Ta det nu lugnt och njut av resan blir nog ett minne för livet

  Reply
 2. Per Asp

  Inte ett dugg avundsjuk på dig!!
  Vilken lögn ha de nu så skoj och ta många bilder så vi får se resan.
  Stort lycka till från Bölen

  Reply
 3. Larsleksing

  Lycka till det kommer att bli ditt livs äventyr, njut så mycket det bara går och sug in allt det goda. (Föresten vi är tillbaka tillsammans så gjorde vi det)

  Reply
 4. Anita

  Lycka till på resan hoppas allt går bra och det ska bli
  roligt att se bilder sedan,Ha det bra.

  Reply
 5. Solweig

  Vilken tur du har som slipper ”jet-laggen”!

  Jag gissar att du kommer att finna det betydligt enklare att färdas i en riktig släde – som är avsedd för ändamålet – och efter iet helt spann med rutinerade huskies. Dom har gjort det där förut så lita på dom.
  Dom kommer garanterat att ta dig in till målet Jukkasjärvi i betydligt bättre skick än om du skulle färdas 3 mil/dag i en liten plasttunna *S*
  Systemkamera + stativ i en backpacker ryggsäck? Be teamet som följer med om hjälp att transportera utrustningen säkert. Allt gott till Dig!

  Reply
 6. Magnus

  Lycka till på ditt livs äventyr!
  Jag erkänner utan vidare att jag är rejält avis på dig för jag hade mer än gärna velat vara med om ett sådant äventyr jag med. Jag håller alla tummar jag kan för att ni får ett sån’t där superfint vårvinterväder med massor av sol och svaga vindar. Se till att inte slarva med solskyddet!
  Stor kram och go’ tur!
  Magnus

  Reply
 7. Frida

  Wow, så himla spännande! Hoppas verkligen att du får en helt otroligt upplevelse och att du kommer därifrån erfaren och med massvis med vackra foton, ser fram emot att se allt! 😀
  Ta hand om dig!!

  Reply
 8. Frida

  Vilket äventyr som ligger framför dig nu! Ett säkert minne för livet! Väntar med spänning på dina bilder när du kommer hem igen!

  Reply
 9. Birgitta

  Ha en underbar upplevelseresa! LYCKA TILL, det ska bli toppen att följa äventyret via Fjällrävens uppkoppling.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.