Kväll

Hej på er!
Sitter här med en kopp te och lyssnar på lite musik. Ska snart börja jobba med lite foton till hemsidan :) Fortfarande väldigt kallt här inne eftersom jag knappt eldat något i dag heller. Jag tror att jag inbillar mig att det är varmare inne bara för att det är varmare ute. Men det är inte mer än 10 grader här inne, så det är ju inte jättemysigt om man säger så ;) Men det är viktigt att veden ska räcka hela våren ut nu, så då får jag klä mig varmt istället :)

Den goda nyheten som jag nämnde igår är att det verkar som det fixat sig med jobb! Ni anar inte vilken lättnad jag känner nu. Det var ju verkligen viktigt att jag skulle kunna hitta något jobb så jag kan bo kvar här. Och att hitta jobb här ute är ju inte det enklaste, så jag var ganska orolig. Men nu verkar det ha ordnat sig, och dessutom är det ett superroligt jobb som jag verkligen ser fram emot! :D  Jag skriver mer om det senare när det är mer officiellt.

Jag hoppas ni haft en bra dag!
Kram!

Har inte tagit några fler bilder idag så jag laddar upp en av norrskensbilderna som jag tog för ett tag sedan när det var ett otroligt vackert norrsken här. Jag undrar om det var det sista norrskenet innan sommaren. Det var väldigt vackert i alla fall =)

Inlägget postades i Jonna Jinton med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Kväll

 1. Kul att du fått jobb! :)
  Hoppas du kommer trivas!

  kram

 2. Åh vilken vacker bild!

  Vad skönt att det verkar ha ordnat sig med jobb, så att du kan bo kvar, blir spännande att läsa mer om det senare :D

 3. Grattis, så roligt att du fick jobbet du sökte. Otroligt snygg bild på norrskenet du tagit :-)

 4. Gammelmor i Paris

  Har du klarat av att bo därute med alla strapatser i vildmarken, sâ har du laddat upp självförtroendet till 1000 och kommer att klara nästan vilket jobb som helst. Det finns inget bättre sätt att fördriva tiden med än ett jobb man gillar och tycker är roligt. Och är nära familjen.

 5. Jag är såå nyfiken! ;)

  Kram Anita

 6. sara

  Å stort grattis till dig:) kommer bli så spännande att få läsa om de sen.
  Mvh

 7. Men va roligt att Du har fått ett jobb.
  Väldigt nyfiken på vad.
  Otroligt att Du fixade det!
  Det kommer nog en liten
  köldknäpp igen. Hoppas
  veden räcker.

 8. Anna

  Å vilken fin bild. Den skulle jag vilja ha som en tavla på väggen. Säljer du bilder?!
  MVH
  Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>