Kvällssol

Springer ut genom dörren för att få se när solen går ner bakom skogen. Står där en stund och njuter innan jag kommer på att jag glömde ta på mig jackan. Men det gör ingenting. Jag står kvar lite till i den iskalla vinden, för det brinner bra i vedspisen nu och jag kan gå in och värma mig när jag vill =)

6 Kommentarer på “Kvällssol

 1. Tom

  Kommer nog låta lite konstigt det här, men friheten som jag känner genom dina bilder är lite som friheten jag kände första gången jag såg avatar. Så rent, obehandlat och fritt från det liv de flesta av oss lever i storstäderna, och runt om i världen. Jag avundas dig!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhhh vad fint! Vad glad jag blir! Tack!!:)
   Avatar är min absoluta favoritfilm! Jag fick precis samma känsla som dig när jag såg den filmen. Jag kände också en frihet, och när filmen var slut och jag gick ifrån bion så var det som att jag hade växt innuti på något sätt. Jag har sett den 5 gånger på bio haha =) Om den fortfarande gick på bio hade jag sett den mer 😉
   Men det värmer verkligen att du känner så om mina bilder. Tack! =)

   Reply
 2. Annica H

  Kan hålla med förgående talare, Tom…
  Så oförstört..
  Man kanske borde tänka lite mer på det innan man bygger upp storstäder som bara förstör naturen, miljön.

  Reply
 3. Kristina

  Ja Jonna! Det är nog så där som du lever, nära naturen, utan stress, med lugnet och friden de allra flesta vill bo :=) Det är inte helt enkelt att få till för alla. Ha det bra!
  Kram
  Kristina

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.