Kvällsstund vid sjön

Jag älskar att gå ner till sjön när solen är på väg ner. Jag brukar gå långt ut på isen och sätta mig där en stund tills solen gått ner helt. Det är så obeskrivligt fint på alla sätt. Där ute på isen får man verkligen en känsla av frihet. Det är helt tyst och stilla, och det känns nästan som man befinner sig i en vacker tavla.

7 Kommentarer på “Kvällsstund vid sjön

 1. Anders

  Ja jag blir så avundsjuk på ditt underbara paradis. Det är så skönt att kunna sätta sig ner och bara titta när det är solnedgång. Jag brukar ta skotern upp på fjället i våran fjällstuga och titta på solnedgången också. riktigt mysigt.

  Reply
 2. Anton

  Det värka vara ricktet fint där på sommarn, man kanske ska fara dit en sväng å titta.
  Du är inte sugen på att flytta tillbaka till göterborg?

  Reply
  • Jonna Post author

   Ja det är superfint här! Nej jag är inte inte alls sugen på att flytta tillbaks till Göteborg. Det hade varit roligt att åka dit någon gång till sommaren och hälsa på vänner och så, men inte flytta tillbaks 🙂 Trivs så bra här!

   Reply
 3. gudrun ramström

  När jag läser Din blogg kan jag verkligen känna hur underbart det kan vara i naturen.
  Du tar tillvara den också. Jag har alltid gjort som Du, är gammal nu så jag får ta det lilla lugna. Men naturen finns fortfarande i mitt hjärta.
  Den finns ju alltid för den som älskar naturen.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.