Noll koll

Jag måste verkligen ha varit ovanligt snurrig idag. Inte nog med att jag trodde jag skulle på utställning idag när det istället är var 13 juli, så har jag gått runt och trott att det varit tisdag hela dagen. Inte förrän nu har jag förstått att det är onsdag. Fast nu är det inte onsdag längre eftersom klockan är kvart över ett på natten.

Jag har varit ute och grejat i trädgården fram till nu. Det var så härlig luft ute, och det doftade så gott av allt nyutslaget. Skulle kunna vara ute längre. Älskar denna tiden på natten nu. Ljuset gör att man är så pigg och inte alls vill gå och lägga sig.
Men det är nog bäst jag går och lägger mig  så jag orkar jobba bra i morgon. Har fortfarande mycket att fixa inför lördagen.

I morgon svarar jag på lite frågor och kommentarer som ni skrivt! :)
Sov gott allihopa! Kram på er <3

FacebookTwitter

20 Kommentarer på “Noll koll

 1. Torgny Rönnqvist

  fin bild på dig o Nannok. ja i bland vet man inte vilken dag de är, men sånt är livet.

  Reply
 2. Maya

  Haha, underbart! Då är det inte bara jag som har noll koll och blandar ihop datum och tider ibland :P Men jag kan se mej Dej framför mej som en liten söt virrpanna, precis som jag – virrig i huv’et men på ett positivt sätt. Man kan bara skratta åt det och rycka på axlarna och gå vidare. :) Hoppas Du får tid över för FB-mail framöver. ;) Du behöver nog ta det lite lugnt också, sömn är viktigt.

  Ha nu en underbar dag och en fin helg sedan!
  Kram Kram!

  Reply
 3. Frida

  Ja doften av våren och sommaren är ju verkligen det bästa! :) Önskar jag också kunde njuta av den norrländska ljusa natten.
  Så söt bild på dig och Nanook!

  Reply
 4. Anna

  Vilken härlig bild! Och kul att du svarar på frågor idag :D Då kan jag passa på att fråga om du har några tips på vad jag kan hitta på när jag befinner mig på mitt landställe i sommar. Jag har så svårt att bara göra ”ingenting” och vill gärna ha många bollar i luften :P

  Reply
 5. Skorpan

  Noll koll beror ofta på att man har viktigare saker att tänka på/göra så se det som ett sundhetstecken!
  Till den som har svårt att sysselsätta sig på lantstället ger jag tipset; cykla! Du får uppleva vacker natur, kanske träffa folk, får bra kondis och nya intryck:)

  Reply
 6. Carina Johnsson i Färila

  Mysig bild på dej och Nanook.Ni är så fina båda 2.Hoppas det går bra på din utställning och ha en trevlig helg.Kram från Färila.

  Reply
 7. Kristina

  Vilken kanonfin bild på dig och Nanook!!! Den kan du få pris för (och säkert många fler :-) Kram

  Reply
 8. En Johanna

  Det finns ett ord för att inte veta vilken dag det är: ”dagavill” (på jämtska i alla fall, säger min pappa). Jag var själv ”dagavill” idag då jag trodde det var onsdag eller torsdag, och så var det fredag.(!).
  Har inte kunnat läsa din blogg på ett tag så jag satte mig ner för att läsa massor av inlägg på en gång. Haha, det är som en mysstund, sitta i soffan och läsa Jonna Jinton.^^,

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>