Onsdag

Godkväll på er!
Har nyss kommit hem efter en lång dag i Sollefteå och Näsåker. En massa olika ärenden och en hel del stress, men nu är jag hemma. Pust! Var bland annat till sjukhuset i Sollefteå för ett återbesök efter operationen som jag gjorde i vintras. Det var väldigt skönt att få se att allt var bra. Varje dag har jag nog haft en liten tanke och oro på att en ny cysta ska angripa min sista äggstock. Men den var helt frisk! Och det kändes som en enorm lättnad. Och de var snälla att fixa så jag skulle få komma på regelbundna besök. Inte för att de trodde att det var risk för att det skulle hända igen, mest för att jag inte skulle gå och oroa mig. Så det känns väldigt bra 🙂

Sedan har jag varit till morfar. Mamma skulle sätta upp lite sommar-gardiner åt honom, och jag tvättade utemöblerna. Det blev fint och morfar blev glad. Sedan drack vi kaffe!

Nu är det redan kväll så jag ska gå ut med Nanook på en långpromenad. Han har suttit i hundgården i många timmar idag så han blir nog glad att få komma ut lite. Och det är strålande vackert väder ute, så det skulle sitta riktigt fint med en kvällspromenad.

Hoppas ni haft en bra dag! Kramar <3

Be happy for no reason, like a child. If you are happy for a reason, you're in trouble, because that reason can be taken from you.

Be happy for no reason, like a child. If you are happy for a reason, you’re in trouble, because that reason can be taken from you.

15 Kommentarer på “Onsdag

 1. märta

  Så skönt att allt såg bra ut på kontrollen!
  Vilket väder ni verkar ha i Norrland, hoppas det håller i sig och bara regnar lite lagom ibland.

  Reply
 2. Sandra

  Skönt att allt är bra och att du är frisk!
  Härlig bild, men häggen är snäppet finare än regn 😀

  Har ni fortfarande mörkt om nätterna där uppe? 🙂

  Reply
 3. Amanda

  Hej Jonna! Vad är sommargardiner? Mörkare för att stänga ute allt sommarljus eller ljusare för att släppa in det?

  Reply
  • Perk

   Nu är inte jag någon expert på gardiner direkt men jag tror Jonna menar (precis som morsan min gjorde) att man sätter upp lite ‘lättare’ gardiner med tunnare tyg och kanske med nåt mönster som känns mer sommar. Inte för att de har någon teknisk effekt som att stänga ute ljus eller nåt.

   Reply
 4. Bloggläserskan

  Fin och tänkvärd liten text! 🙂
  Jag älskar häggen! Här håller den på att blomma över och syrenerna har slagit ut istället.

  Dina bilder är så fina! Sommar! Sverige!

  Man blir lugn varm och harmonisk av att läsa din blogg o se på bilderna. Tänka på annat när det behövs som bäst! Tack! 🙂

  Reply
 5. Magnus

  Det låter som om du har haft en bra dag, trots lite stress. Ta nu hand om dig och ha en härlig och lugn ”hemmadag”.

  Reply
 6. Kristina

  Så skönt att det var bra hos läkaren! Så bra att du slipper oroa dig mer 🙂
  Ha en skön sommar och hälsa familjen 🙂
  Kram

  Reply
 7. Maria

  Åh Jonna, skönt att allt såg bra ut!
  Kan inte du som har en så stor blogg skriva om äggdonation? Det är så få som vet om att det går att donera ägg och det finns STOR brist på det i Sverige. Jag ska donera nu i höst och det känns som bland det finaste jag kan göra för någon annan.
  Kram Maria

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.