Sjön

Nu har isen på sjön smält. Det känns så annorlunda när man tittar på sjön nu när man är van att det är is där. Så nu är det väll snart dags för årets första dopp! Huvva! 😀

I vintras gick jag ofta ut på sjön och satte mig på den här stenen för att titta på solnedgången.

Nu när isen har smält är det inte lika lätt att ta sig dit. Får väll simma dit när det är lite varmare i vattnet 😉

6 Kommentarer på “Sjön

 1. Moa

  Hej Jonna! Vilken härlig blogg du har! Känner lite igen din story, har det varit reportage med dig i radio västernorrland? Isåfall är det nog där jag hört om dig. Tycker du är skitfrän som flyttar iväg ensam sådär 🙂 Hoppas allt går bra för dig, nu är det ju som lite enklare när det lider mot sommaren, isen gick för någon dag sedan på sjön här också, härligt!!

  Reply
 2. Liza

  Även jag har röstat på dig! Du är modig som bosätter dig mitt ute i ”ingenting” under höster och orkar med vintern. För inte är den så roligt inte. Denna vinter har ju dessutom varit lite väl kall!

  Reply
 3. Linda

  Vilken underbar vacker bild på dig och Nanook på vintern där! Har precis köpt min allra första systemkamera så jag blir så inspirerad av att se dina bilder!

  Roligt att läsa din blogg, har nyss hittat den och la direkt till den i favvosar 🙂

  Ha de gott!!

  Linda från som precis flyttat till Landet i Sundsvall 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Hej!
   Åh vad roligt att du köpt en systemkamera! 🙂 Med en systemkamera öppnar man ju upp en helt ny värld när det gäller fotografering! 🙂
   Och vad glad jag blir att du inspireras av mina bilder!! Tack! 🙂

   Kram! / Jonna

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.