Utställningen

Hej!!
Vad konstigt det känns nu när jag inte hunnit blogga något på flera dagar. Först nu har jag fått tid att sätta mig vid datorn och läsa mail och annat. Det har verkligen varit en av de mest stressigaste dagarna i mitt liv. Men roliga dagar också! I förrgår slog jag rekord i att vara uppe flest timmar utan sömn. Ett rekord som jag aldrig hoppas att jag kommer behöva slå. Men trots det så har det varit värt det!

Igår var det ju konstrundan och utställning i Myckelgensjö. Det gick jättebra och det kom massor med folk dit. Mer än jag någonsin hade vågat hoppats på. Det var så otroligt roligt att äntligen få visa upp smyckena på riktigt. Även om det är roligt att bedriva en webbutik på nätet så är det ännu roligare att få ställa ut smyckena och sälja på plats.
Man får så mycket energi av att få se att andra tycker det man gör är vackert. Känslan när någon kommer fram till bordet och säger ”Åh vad mycket vackra smycken”…den känslan är obeskrivlig. Sedan så gör sig smyckena mycket bättre i verkligheten än på bilderna i webbshopen. Det blir en helt annan känsla att se dem live. Nu framöver ska vi försöka vara med på fler utställningar och mässor runt om i Sverige. Det är ju så roligt att få åka iväg sådär och visa upp!

Så jag är supernöjd med dagen! Trots att jag var så hemskt trött så blev det jättebra och tiden bara sprang iväg. Längtar redan tills nästa år =)

Jag och min mamma Anita på konstrundan i Myckelgensjö, med alla Nordkristall smycken 🙂 Maggan Edlund är fotografen till denna bild 🙂 Det var tur att hon tog kort för jag kom sedan på att jag inte hade tagit ett enda bra kort under utställningen. Jag glömde helt bort det.

10 Kommentarer på “Utställningen

 1. Ingela Hörnvall

  Vad ROLIGT att det blev så lyckat för er!!! Ja, vad trevligt om ni åker runt och visar upp era verk på olika marknader, tillställningar o.s.v. Allt gott… Kram Ingela

  Reply
 2. Sofie

  Kommer ni att vara på Örnexpo? Skulle vara roligt att se era smycken live. Tycker att de är ruskigt fina! 😀

  Reply
 3. Sofie Strahl

  Härlig bild!
  Malmö behöver lite av era underbara norrländska smycken! Så kom hit och ställ ut! Jag ska börja lägga undan pengar till ett par örhängen om ni lägger en turnéplan söderut! Deal? ;D
  Kram!

  Reply
 4. Dick Scott

  Det ser jättevackert och proffsigt ut, skulle vara kul att se dina smycken på nära håll.
  Åsele Marknad vore en bra plats med mycket folk. Önskar dig en fin dag!

  Reply
 5. Anna-Karin Herbertsson

  Superfint utställningsbord!

  Du får bygga en ny sida till bloggen eller ännu hellre till Nordkristalls sida där du talar om vilka mässor/marknader ni är med i.
  Så lätt att se vart man kan träffa på er nästa gång.

  Kanske Jamtli julmarknad i Östersund eller Hantverksmarknaden i Hallen lördagen v30 . 😉

  Kram kram och lycka till
  /Anna-Karin i Bynom

  Reply
 6. Hemliga flickan

  Så fint det blev! Smyckestället du fixade till blev ju toppen, smyckena ser ut att hänga så fint på det! 🙂

  Reply
  • Hemliga flickan

   Förresten… halsbandet på det svarta halsstället, finns det/kommer det finnas i webshopen? Jag har kikat runt men tycker mej inte kunna se det, skulle hemskt gärna vilja se en större bild på det 🙂

   Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.