Collab-video med La Linda

Förra veckan träffade ju jag La Linda i Örnsköldsvik, och vi hade en rolig dag ihop. Linda kom på den briljanta idén att vi skulle spela in en collab, som det så fint heter. Jag har aldrig gjort det förut men det är när man helt enkelt spelar in en video tillsammans där man t.ex frågar varandra saker. Vi valde att fråga varandra om vår vänskap och hur bra vi känner varandra,  vilket egentligen var ganska svårt eftersom vi bara träffat varandra en gång innan detta. Men det var väldigt roligt!

Vi spelade in var sin video, en till hennes youtube kanal, och en till min. Vi började med hennes, så vill ni se den först så kan ni gå in på hennes youtube kanal här och se den.

Så, here we go. Enjoy! ♥

(Rösta på mig i Finest Awards här. Man kan rösta 1 gång/dag. Tusen tack ♥)

6 Kommentarer på “Collab-video med La Linda

 1. Rania {Rania Maria Photography}

  1. Har du inte ätit palt?! Men! Det är i och för sig inte så vanligt här i “södra norrland”. Har tyvärr ätit upp all pitepalt min mormor gjort åt mig, men har lite blodpalt kvar i frysen – komsi komsi 😉
  2. Har DU stora ögonbryn?! JAG har stora ögonbryn haha!
  3. Har lagt till dig på skype och skickat en bild-hälsning med något som har att göra med ditt smeknamn att göra 😀

  Reply
 2. La Linda

  Alltså STILLBILDEN. Så episk. Samt – varför får inlägg där jag är med inte lika många kommentarer? Jag är ingen likeraket? Lite för brysk? Haha!

  Reply
  • Johanna

   Nejdå La Linda, ni “kommenterar” liksom så bra själva bara:)

   Undrar vad det var för bok om Alekin eller vad det var för namn?

   Reply
 3. Louise Stigell

  Asså åh! Ni är så himla mysiga!

  1. Stureplan är sjukt överskattat. Inget att se där, mer än som sagt en ful betongsvamp, svindyra affärer och en massa piffiga, stressade människor. Mår alltid dåligt när jag är där. Men håller med Linda: små undangömda pubbar med öl och flottig mat – that’s the shit.
  2. Hahaha, klart du kollar på Bonde Söker Fru. Den var förutsägbar. ;P
  3. Håller tummarna för din äggstock. May the force be with it!
  4. Jag förstår verkligen det där med att inte hinna/komma ihåg att svara på mail. Det var ändå skönt att höra. Skickade ju värsta kärleksbrevet till dig för några månader sen, men det var inte för att kräva ett svar utan för att skriva av mig. _<

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.