Eldhimmel

Jag trodde nästan att jag hade hamnat i en filmscen ikväll när jag gick utanför dörren. För en gång skull satt jag och tittade på en film på datorn “The Hobbit- The desolation of smaug”, som slutar med en drake som sprutar eld överallt. Direkt efteråt gick jag ut och fick se eld över hela himlen. Jag blev alldeles chockad, eftersom mitt tillstånd fortfarande var fast i filmen på något vis. Det blev så knäppt. För ja, det såg verkligen ut som om himlen brann. Nog för att hösten brukar komma med vackra solnedgångar men jag tror aldrig jag sett himlen såhär förut. Det såg nästan overkligt ut! Som om jordens undergång var på väg. Eller som om en drake sprutat eld över hela himlen.
Vackert var det! Och jag sprang in och hämtade kameran såklart för att fånga det på bild.
090205

Himlen i brand.
090206

20 Kommentarer på “Eldhimmel

 1. Jos

  Jodu, månntro domedagen är nära och på väg norrut? När vi natten mot tisdag kom från nordlandet och äntligen landade på ön i det nordiska söderhavet blixtrade det något infernaliskt. En blixt var och varannan sekund och regnet stormade ned som om hela Östersjön kom uppifrån. Katten skrek i sin resväska när jag sprang med honom 20 meter till den väntande taxin. En miljö som gjord för göra film.
  Nu har allt lugnat sig, klarnat upp och katten känner sig trygg.

  * Såg arton fotografer avskedades uppe i nordligaste Sverige. Är fotokunniga människor ett utdöende släkte? Trots alla behöver bilder till frukosten att starta dagen med och inspireras av.

  Reply
 2. Tomas.

  Ja det var i rödaste laget, lite creapy. Morsan sa alltid att det blir väderomslag när himlen rya. Hurra för 4G JJ. Att vila och hålla sig inne gör susen.

  Reply
 3. Ramona

  Godmorgon 🙂
  Riktigt vackert och lite kusligt på samma gång.
  Jag älskar Hobbit filmerna, vilken otroligt fin miljö det finns där.
  Kram och hoppas du mår bättre <3

  Reply
 4. Tomas.

  Grattis 🙂 Nu är du bäst i landet! Inte helt otippat. Vilken känsla du hade, pirrigt och mysigt kanske. Vinnare av trädbilder!
  @):-

  Reply
 5. Sonja i Norr

  Hurra och Grattil Jonna till utmärkelsen Bästa trädbild!!
  Hörde dej på radion och är en av alla som röstat på dej. Du är bara bästbästbäst 😀
  Kraaam i höstluften.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.