Innan jag somnar

Återigen har jag SÅ mycket att berätta om dagen som har varit, med valsafari (som inte riktigt gick som väntat haha) och min lilla visit till Andøya i Vesterålen och den vackra Bleikstranda. Klockan är halv elva på kvällen och jag sitter här på hotellrummet igen. Men mina ögon vägrar hålla sig öppna. Jag tror jag sällan känt mig såhär trött förut. Ögonen liksom stänger sig själv. Jag har suttit och redigerat några bilder och hade tänkt göra klart allt i natt men inser nu att det är omöjligt. Jag kommer somna på datorn haha.

Men det är nog inte så konstigt. Natten till idag var jag uppe hela natten för att hinna göra klart blogginläggen och bilderna och natten innan dess sov jag bara fem timmar, och natten innan dess ingenting. Så ja sömnen har hamnat lite efter. Men det blir så när man har så mycket roligt omkring sig samtidigt som jag försöker hinna med att jobba.

Så, jag får helt enkelt göra en cliff-hanger till i morgon kväll när jag kommit hem igen. Då är jag nog lite piggare och kan berätta om den här otroliga dagen i text och bilder, och film! Har filmat en hel del idag. Och ska svara på alla era frågor och kommentarer sedan också. Har läst allt ni skrivit men inte haft tid att svara än.
Men jag ska i alla fall uppdatera min Instagram lite snabbt med någon av de senaste bilderna ikväll och i morgonbitti så håll utkik där ifall ni vill ha en liten förtitt.

Nu känns det som hela hotellrummet är en båt och allt gungar. Jag tror det är dags att få lite sömn nu. Sov gott kära ni så hörs vi i morgon ♥

Kan i alla fall visa en bild från idag! Den bästa, bästa BÄSTA stunden på hela dagen. När jag hade den här stranden helt för mig själv, som är en del av Bleikstranda i Andøya, Vesterålen. Men mer om detta i morgon!

Kan i alla fall visa en bild från idag! Den bästa, bästa BÄSTA stunden på hela dagen. När jag hade den här stranden helt för mig själv, som är en del av Bleikstranda i Andøya, Vesterålen. Men mer om detta i morgon!

11 Kommentarer på “Innan jag somnar

 1. Mikaela

  wow vilken vacker strand. Står definitivt på önskelistan över platser att besöka.
  Vad mycket roligt du får vara med om Jonna 🙂 Det ska bli så spännande att se bilderna från dagens äventyr.

  Reply
 2. Kalle

  Du är en grymt duktig fotograf Jonna!! Du lyckas alltid förmedla en “känsla” i dina bilder, nästan som om man själv är där.
  Vackert är det i allafall i Norge. Har själv varit uppe vid Lofoten ett flertal gånger, och jag kommer att återvända dit igen.

  Reply
 3. Mathias

  Det är ju ett av de vackraste områdena i världen du befinner dig i. Jag älskar kontrasterna mellan havet och fjäll, hade förmånen att paddla runt Lofoten någon månad för många år sedan och det är starka minnen?. Underbar känsla i bilden som vanligt?

  Reply
 4. Birgitta

  Så fina bilder från din underbara resa! Du får fram det otroligt fina med ljuset som vi i norra norden har, och extra ljust så nära havet. Ser fram emot dina fortsatt reseberättelser så njut av dina fina upplevelser.

  Reply
 5. Stu

  Oooh nice pics Jonna, it looks really beautiful there (and very similar to west coast Scotland) !
  Enjoy that midnight sunshine!.. (i need to see that!..)
  🙂

  Reply
 6. Louise

  Jonna du är HELT fantastisk! Jag hade lagt av med mitt bloggande men du har inspirerat mig till att börja igen. Vill verkligen TACKA dig för det! Fortsätt med allt du gör, världen blir helt klart till en vackrare plats tack vare dig!❤️

  Reply
 7. Magnus

  Vilket härligt ljus i den bilden!
  Ser fram emot nästa uppdatering, men se till att ta igen det där med att sova först. 😉 Jag väntar gärna!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.