Jag vann!

060916
Åhhh, jag kan inte i ord beskriva hur otroligt lycklig, glad och rörd jag är nu! Jag blev ju nominerad till Simply Hike Blogger Awards i kategorin “Outdoor photography”, och tack vare er mina underbara läsare så har jag nu vunnit och fått ta hem den fina titeln!!!

WINNER--Jonna-Jinton

När jag fick reda på det kom det några glädjetårar. Det kändes så himla underbart. Efter allt hårt jobb så kommer en sådan otroligt fin utmärkelse. Det känns som jag skulle kunna springa ett varv runt jorden av glädje för detta. Men mest av allt så är det här tack vare ER! Tack, tack, TACK från djupet av mitt hjärta för att ni röstade på mig. Det här betyder så otroligt mycket för mig! Vilken enorm dos av pepp och inspiration jag känner nu!
jonnajintonGo with the flow ♥

44 Kommentarer på “Jag vann!

 1. Karin

  Så himla roligt ! Detta är du så väl värd. Ha det bara bäst nu och njut av utmärkelsen

  Reply
 2. Birgitta

  Grattis! Vilken fin bekräftelse av vi är många som njuter av dina fina bilder och texter. Njut nu!! Och var stolt över dig själv!!!

  Reply
 3. J

  Men tyvärr visst jag inte om att du var nominerad.. lägg upp sånt på din sida (i kanten eller nått) där det är synligt så ska jag rösta nästa gång. promise. men grattis ändå!! din blogg är väl värd det och mycket mer.

  Reply
 4. Mikael

  Det känns som du sedan en tid tillbaka ändrat något i ditt sätt att efterbearbeta dina bilder som ändrat något med värmen i färgerna. I mitt tycke till det bättre, älskar dina bilder!

  Reply
 5. Magnus

  Åh så kul! Den utmärkelsen kunde knappast ha hamnat mer rätt! Stort, stort GRATTIS fina du!!

  Reply
 6. Kristina

  GRATTIS JONNA, det är du värd. Dina underbara bilder är helt fantastiska, dina texter likaså.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.