Lugna dagar

Återigen är det mitt i natten och jag sitter här ute på trappan vid hotellet och lyssnar på vågorna från stranden. Ännu en underbar dag har jag spenderat här på ön Elba och jag njuter av varje sekund. Tack för era fina kommentarer på förra inlägget! Såg att jag fått några frågor också som jag tänkte svara på sedan. Jag öppnar bara datorn innan jag går och lägger mig så därför kommer alltid blogginläggen så sent. Men det är så skönt att komma ifrån datorn och vardagen. Det behövs verkligen ibland.
072003

Jag ska strax sova nu men tänkte bara visa några foton från idag, även om jag faktiskt inte rört kameran så mycket idag. Har varit mesta tiden nere vid stranden och badat, snorklat och bara tagit det lugnt. Kan inte minnas senast jag hade så lite som jag behövde göra. Det känns nästan lite konstigt, men på ett positivt sätt! Mår så bra av att bara få vara och inte tänka så mycket.

Hoppas allt är bra med er ♥

072001
Utsikten från frukostbordet i morse. Så vackert att jag knappt vet vad jag ska ta mig till.
072002

Balanserade stenar vid stranden idag. Det finns så otroligt mycket vackra stenar i vattnet här! Det var så roligt att se italienarnas reaktioner på stenbalanserna. De fotades och folk posade bredvid stenarna haha.

22 Kommentarer på “Lugna dagar

 1. Alexandra

  Det ser fantastiskt fint ut, som ett litet paradis? Förstår att italienarna blev fascinerade utav dina stenar som balanserar på varann, jag själv är fascinerad utav hur du lyckas så bra! ? Njut av din fantastiska semester??

  Reply
 2. Stina

  Ser ut som ett paradis! Vilka fantastiska färger med himmel och hav. Jag gjorde en språkresa på Malta och den ön är väldigt lik dina bilder av Elba. Så härligt. Njut!:)

  Reply
 3. Tomas

  Åh vad härligt det ser ut. Underbara bilder. Helt rätt inställning JJ. Det är ju en konst med stenarna och faschinerande, liksom du själv. Perfekt öppning på dagen att kika in. <3:-)

  Reply
 4. J

  Wooooooow vilken playa, vilka färger, vilket ljus alltså..där skulle man bo året runt. Det tråkiga med semestrar är ju att man måste ju lämna någon dag och åka tillbaka till myggen… vare sej man vill eller inte. Hur är maten där? Mycket pizza? calamares? mmmmmmmm underbart. I♥❤Italian food! 🙂
  Hur lyckas du med stenarna? Några tips? Mina rasar så snabbt… kanske för att jag är lite överambitiös och börjar med dom svåraste? 🙂

  Reply
 5. Magnus

  En ängel i paradiset! 😉 Förstår att du trivs för det är ju så vackert att det nästan gör ont bara av att se dina bilder. Det måste vara fullständigt underbart att få uppleva det på plats. Vilka färger! Vilken natur!
  Var på ön bor ni? Satt och tittade på Google Maps en stund igår men att på det viset lista ut var ni är lyckades jag givetvis inte med. :D.
  Kram!

  Reply
 6. Rasmus

  Exil på Elba – det går väl att uthärda en tid, tänkte Napoleon. 🙂 jag önskar dig en obruten rad av fina dagar, Jonna!

  Reply
   • Rasmus

    Hotell Paradiso! 🙂 Jag vill dit med senare när temperaturen blir mer lagom – eller till våren om jag kan vänta så länge.
    Det gick rätt lätt att med Google Earth lista ut din position efter solnedgångsbilden samt den vackre bild av viken. Du får gärna berätta när du kommer hem om resesätt – resebolag -om du vill.

    Reply
 7. nordiclight@live.com

  Men du har ju semster! Du behöver inte starta datorn! Du kan uppdatera oss när du väl är hemma igen!
  I TÅ Tidningen Ångermanland stod det igår att 9 av 10 småföretagare är ständigt uppkopplade på semestern. 82% har ständig koll på sin telefon och e-post.
  Ta lite ledigt vettja!

  Reply
  • Tina

   Jonnah har ju skrivit att hon vill förmedla bilder från resan dag för dag, och det är nog
   väldigt många här som är glada och tacksamma för det!

   Reply
 8. Sofia yst i byn

  Vad härligt det ser ut! Vi har pratat om att resa till Korsika men kanske blir det Elba i stället. Vad kul att du skapar uppståndelse på stranden!

  Reply
 9. Nicklas

  Fantastiskt vackert och en klarblå himmel och en vacker tjej! Här hemma har vi haft ett par dagar nu med finväder! Kul att du visar upp din konst<3

  Reply
 10. A-M

  Vilken underbar bouganvilla blomma bakom dig på kortet.
  Kan tipsa, ta skott och frö från blommor så har du ett minne hemma sen när du sätter skott/frön.

  // A-M

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.