Måndag

Klockan är snart halv elva och först nu känns det som jag börjat komma igång med måndagen. Jag var fruktansvärt svårtstartad denna morgon. Men så är det ibland. Jag har haft en så himla skön helg och verkligen bara stängt av allt och varit ledig och haft mysigt, och då tar det väl lite tid för hjärnan att komma igång med maskineriet igen! : )

Det har snöat hela morgonen, och med tanke på mitt tidigare inlägg så känns det ju som ett bakslag. Men det har jag varit beredd på. Och det gör ingenting. Trots att världen är vit igen så är det ändå en förnimmelse av vår i luften, och det känns underbart. Jag har börjat titta på fröer och planera inför årets odling. Förra året jobbade jag bort hela våren i verkstaden med smyckena, så jag fick ingen tid över till att odla något. Men i år ska jag ta igen för det. Åh vad roligt det ska bli!
032101
032102Men nu är det mars, snön vräker ner och jag försöker bli pigg med en tredje kopp kaffe. Det är måndag och jag borde ha tvättat håret eftersom det är så fett att knappt torrschampot hjälper. Idag ska jag först in i ateljén och slå in fotoprints, som jag sedan ska åka med till Junsele för att skicka iväg innan klockan 1.  Sedan får jag besök av radio P1 och då blir det en timmes radioinspelning här. Innan dess skulle jag behöva gå ett varv med dammsugaren här inne, så det är bara sätta fart!

Önskar er en fantastisk måndag! Vi hörs lite senare. Kram på er ♥

(Rösta på mig i Finest Awards här! Röstning 1 gång per dag)

17 Kommentarer på “Måndag

 1. Magnus

  Det är väldigt viktigt att få koppla av, ladda batterierna och slänga alla måsten ibland, och det ska man inte få dåligt samvete för, så du gjorde helt rätt i att ta en sån helg, det finns alltid saker som man kan vänta med till förmån för sitt eget välbefinnande som ju är det viktigaste.

  Ha en fortsatt bra dag i snölandskapet, våren kommer så småningom.

  Reply
  • Jonna Post author

   Så fint o bra skrivet! Ja du har ju helt rätt i det 🙂
   Hoppas du haft en fin måndag ♥ Kram

   Reply
 2. Helene Forslund

  Hej Jonna!
  Låter underbart skönt att även du kan vara lite svårstartad en måndag😂
  På tal om smycken! Har du slutat att tillverka smycken? Hittar inte det på din hemsida, jag minns att jag hittade ett smycke som jag blev så kär i men det var länge sedan , det var i början när jag började följa dig!!
  Du har inga smycken kvar/över som du inte har fått sälja??
  Hur som helst! Jag har fått lära mig att innan det blir riktig vår då kommer åtta bakslag ,det står så i bondepraxian 🤗
  Vet inte om det stämmer men jag tänker på det och blir inte lika besviken när vintern försöker hålla ett järngrepp!
  Jag önskar dig en härlig vecka och Påsk! Jag och min man åker upp till Örnsköldsvik där han är född💙
  Glad Påsk 🐣🐣

  Reply
  • Jonna Post author

   Hej Helene!
   Åh ja tyvärr så slutade jag med smyckestillverkningen för snart ett år sedan, på grund av tidsbrist. Och tyvärr finns ingenting kvar :/
   Men är väldigt glad o höra att du hittade ett smycke som du tyckte om ♥ Får se hur det blir i framtiden. Man vet aldrig, kanske kan något företag tillverka det som jag designar, så skulle jag kunna ta upp smyckena igen.

   Vad bra att du sa det där om 8 bakslag. Då är jag beredd på det 🙂
   Kram på dig ♥

   Reply
 3. Magnus

  Det har varit ett fantastiskt vårväder under helgen så jag har varit ute så mycket som möjligt och stått i solen och pillat med diverse saker. Vara inne och städa kan jag göra en annan dag, när det regnar. 😀
  Känner att dom här dagarna med vackert, soligt väder som vi haft av och till de senaste veckorna har gjort underverk. Jag känner mig mycket piggare och vaknar innan väckarklockan ringer. Härligt!
  Nu ska jag ta en promenad och ladda lite mer energi inför de kommande fyra arbetsdagarna.
  Stor kram!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh men vad härligt o höra att du fått så mycket ny energi av de soliga dagarna den senaste tiden. Så skönt också att vara ute och greja med olika saker. Det mår man så bra av!
   Hoppas på mer sol framöver så vi får behålla den härliga känslan i kroppen.
   Kram på dig ♥

   Reply
 4. Ulf

  Det påstås att det ska komma ny snö för att bränna bort den gamla… men jag vet inte det jag…

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.