Några kvällsord

Godkväll på er!
Efter en lugn och skön helg med en hel del städning och hemmafix känner jag mig utvilad och redo inför den nya veckan i morgon. Klockan är strax tio på kvällen och jag ska just gå in i ateljén och jobba en sista timma med att slå in lite fotoprints som ska med posten i morgon. Jag tycker alltid om att få klart så mycket som möjligt på söndagkvällarna så man inte måste börja morgonen med en massa jobb från förra veckan. Jag vill att det ska kännas som att man vänder blad och börjar kladda på en ny vit sida. Helt orörd och utan färdiga riktlinjer.

Ville bara säga godnatt till er! Hoppas att ni haft en jättefin helg allihopa ♥ Kramar

Just i natt är det dimmigt, mulet och mystiskt väder ute. Men det var inte längesedan jag fick avsluta dagen med den här synen. Jag hoppas på lite stjärnklara nätter den här veckan.

Just i natt är det dimmigt, mulet och mystiskt väder ute. Men det var inte längesedan jag fick avsluta dagen med den här synen. Jag hoppas på lite stjärnklara nätter den här veckan.

23 Kommentarer på “Några kvällsord

 1. Ninna

  Jag gillar också att avsluta allt som går och låta veckan börja som ett nytt blad, jag städar alltid på söndagar t ex. Dammar och torkar golven så det doftar riktigt rent och fint, och pyntar med levande blommor, rena dukar och fräscha fruktskålar här och där. Det ska kännas lite högtidligt att vakna på Måndag morgon och äntligen få sätta igång med en ny inspirerande arbetsvecka! Jag älskar vardagar, det är ju dem vi har flest av, så det gäller att göra dem till livets höjdpunkter om det är möjligt 🙂 Ha en underbar vecka, Jonna, alltid inspirerande att läsa din blogg 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh…vad jag gillade din kommentar Ninni! Så himla bra du tänker kring vardagar!! Ja jag håller med, det ska kännas lite högtidligt att vakna upp till en måndag. Tack för att du satte ord på det så bra! ♥
   Kram!

   Reply
 2. Stu

  Clear sky and bright aurora visible from here tonight, cold too.
  Just came in to check the graphs and warm the fingers 😉

  Reply
  • Jonna Post author

   Aww I wish i could see the aurora from here too, but it was cloudy. Hope you got some good photos and that your fingers are warm again 🙂 ♥

   Reply
 3. Linette

  God natt till er också! Här snarkar min hund redan o katten vilar på täcket på min mage. Och vi ska nu släcka lampan. Vi har fått mycket gjort under helgen. Målat ett vitrinskåp grått. (Bara dörrarna kvar att måla) Och när det har varit torktid mellan grundfärgen och den grå färgen, så passade jag på att baka bullar och sockerkaka. Din blogg hjälper mig så mycket! Jag får sån inspiration av att se allt du pysslar med! Tack!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh så mysigt det lät! Och tack för dina fina ord!! Är så glad att du får inspiration av bloggen. Kram på dig ♥

   Reply
 4. Barbro Tjernström

  “Du ska få en dag imorgon som ren och orörd står,
  med blanka ark och nya kritor till.
  Och då kan du göra om det som du gjorde fel igår,
  och så får du det så gott i morgon kväll.”

  Så diktade Alf Pröjsen.

  Reply
 5. Jim Turner

  I have recently discovered you and your blog. I must say that I admire you for what you are doing and I especially appreciate your beautiful images. They make me want to visit there and indulge myself in my photography as well.
  Best wishes for you.

  Jim Turner
  Lindsborg, KS. USA (Little Sweden USA)

  Reply
  • Jonna Post author

   Thank you so much Jim! Im so glad to hear that you like my blog and my photos. I hope you will be able to visit Sweden some day! 🙂
   Best wishes to you ! ♥

   Reply
 6. Linda

  Så häftigt ljus! Är det Photoshop eller kamerainställningen eller är det så där ljust om natten hos er när det är fullmåne? Ser nästan ut som dag… Skum känsla det vore! Beundrar dig och din syn på livet i övrigt, pöss!

  Reply
  • Jonna Post author

   Det är faktiskt lite av allt. Det var starkt månljus denna kvällen vilket gjorde att det blev väldigt ljust ute om jag hade lite längre slutartid. Sen har jag gjort färgerna lite klarare i photoshop. Men det var väldigt ljust ute, men inte så ljust som på bilden.
   Tack för dina fina ord. PÖSS 🙂 ♥

   Reply
 7. BC Willis

  Hello Jonna,

  You are my newly enthroned Snow Queen, elfin goddess and mystic of the winter wonderland from which I am so far away and so admire. I discovered you by a friend’s post on FaceBook of that beautiful and haunting herding call. You are wonderful. And lovely too. May I please be your slave?

  BC Willis on FB
  Lake City Florida USA

  Reply
  • Jonna Post author

   Aww thank you so much for your beautiful words! Im glad you found my blog from your friends post on facebook 🙂 ♥

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.