Såhär på en fredag

Vi åkte in till Sollefteå idag för ett ärende och då passade jag och Michael på att äta sushi! Överlycklig var jag! Jag älskar sushi. Speciellt nu när det nästan aldrig blir av. Jag njöt av varje tugga kan jag lova. Fler sushi-älskare där ute? Känns som man antingen hatar eller älskar sushi 😉

Överlycklig! Jädrans vad gott det var :) Foto: Michael Grab

Överlycklig! Jädrans vad gott det var 🙂 Foto: Michael Grab

22 Kommentarer på “Såhär på en fredag

 1. Beatrice

  Mums!

  Vi åt sushi i Kungälv idag så magen stod i fyrkant ;). Förstår att ni njöt av maten för det är så himla fräscht o gott.

  Trevligt med eld i spisen. Snart dags att elda här också. Hösten är i antågande 🙁

  Trevlig helg på er alla fyra.

  Reply
 2. Lisa Lind

  Åh, älskar. Det är så lätt och gott att göra själv också. Man gör ett storkok och så har man sushi att mumsa på hela veckan. De första korvarna blir kanske inte så snygga, men man får öva lite. Men du som är så fingerfärdig borde kunna göra härliga sushikorvar…

  Reply
 3. Perk

  Fattar inte hur du får i dig det? Bara nån sorts läskig smet. Ja ja, ‘each to his own’. Nån nämnde ovan avocado, det gör det hela bara värre!

  Tacka vet jag stekt fläsk, löksås och potatis!

  Reply
 4. Magnus

  Jag kan mycket väl äta sushi men väljer hellre något annat om jag kan. Du ser däremot onekligen ut att njuta av maten. Och det är väl en himla tur att inte alla tycker exakt lika om allt. 🙂

  Reply
  • IG

   Jag har blivit lärd att har man inget snällt att säga ska man inte säga något alls.
   För att svara på Jonnas inlägg: Nej tack till sushi för min del! Har du aldrig provat göra egen sushi hemma? Finns säkert massor av instruktioner online. ^^

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.