Utflykt

I helgen åkte jag ut på en liten utflykt med Nanook för att rensa tankarna lite. Om det finns något som verkligen får mig att slappna av och känna mig fri så är det att vara ute i naturen. Så jag begav mig ut på skogsvägarna med sparken och Nanook som drog mig. Det var superkul! Det krävdes lite träning först för att han skulle förstå att han skulle dra. Men när han väl förstod hur han skulle göra så bar det av med en himla fart.  Vi åkte långt, och sedan följde vi ett skoterspår till fots. På hemvägen var Nanook helt slut, så det var jag som drog honom hem istället. Nu vet jag hur jag ska bära mig åt för att bli av med Nanooks överskottsenergi! 😉

Här kommer några bilder från vår lilla utflykt! 🙂

Färdiga för att ge oss av 🙂

Stannade på vägen för att fota lite. Det var en underbart vacker dag!

En liten vilopaus 🙂

Sedan lämnade jag sparken vid vägen och följde ett skoterspår in i skogen. Det var som att komma in i en sagovärld. Snön låg tung på alla träd och solen sken mellan träden.

Kom sedan fram till en myr. Där satte jag mig ner en stund och bara myste, medan Nanook sprang fritt omkring på myren och lekte.

Myyyys <3

Kunde inte önskat mig en finare stund.

35 Kommentarer på “Utflykt

 1. Monica

  Åh, vad fint det är! Det ser verkligen ut som en sagoskog! Nanook har det bra han som får göra så härliga utflykter.

  Reply
 2. Mia

  Sparken är en fantastisk uppfinning!! Ni ser ut att ha det underbart,ta hant om varandra ni två.Kanske Nanook behöver lite energidryck idag ;-))

  Reply
 3. Johanna

  Så avundsjuk man blir…Tänk om man kunde byta jättefort mellan att bo i stan långt ner i landet och i skogen högt upp i landet(båda har ju sina födelar tycker jag)…Skulle jag välja en superkraft skulle det bli förmågan att göra det!

  Reply
 4. Anita

  Jonna, ett tips! 🙂 Köp skidor och gör turer på scoterlederna. Det är helt suveräna skidspår. Nannok springer förstås med dig. Jag åker skidor i stort sett varje dag nu – helt underbart fint. Kram till dig och din mamma. <3

  Reply
 5. Karin

  Jonna!

  Jag har tänkt på dina fångade intryck med kameran. Kan du inte erbjuda
  en dagstidning en ” Veckans bild”. Jag tänkte t ex på bilden med raden av
  renar som du tog genom fönstret. Det är ju massor av bilder av hög klass.
  Dom skulle platsa i olika utställningar.

  Karin

  Reply
 6. Tomas Karlström

  Skönt med normala temperaturer….Så du skall vara med i Expreesens söndgasbilaga …den måste man köpa då…

  Reply
 7. roger

  hej du får skaffa ett dragsele till han o en liten klövjeväska till han så han bär din termos o viktigast sitt eget godis . då blir han jättestollt . o din mormor har säkert koll på dig nu ,ha koll på vart du ställer dina grejor annars rättar hon till efter dig , hon är med dig.

  Reply
 8. Sandra

  Herregud vad härligt. Det är såna saker man önskar att man hade möjlighet att göra när man sitter och trycker i en lägenhet i stan i Småland och inte har så mycket snö som ni har.

  Reply
 9. Susanne

  Vilka härliga bilder!
  Du gör helt rätt som tar dig ut i naturen och låter kroppen vila från tankar en stund. Vädret har ju varit gudomligt, lite kyligt men solen börjar att värma så smått nu…

  Jag blir faktiskt avundsjuk på dig som har Nanook. Skulle så gärna vilja ha en hund som kunde göra mig sällskap på långa promenader i skog och mark.
  Kram Jonna / Din blogg skänker mig mycket.

  Reply
 10. Ellinor

  Otroligt vackra bilder! Det var en himla fin dag igår, jag bara njöt av livet. Tänk att det kan vara så vackert bara utanför dörren.

  Skickar många kramar till dig!

  Reply
 11. Mia

  Håller med Anita här uppe, skaffa ett par längdskidor, bär upp en soouuper på skoterspåren och man slipper trampa ner sig lite var stans 🙂 Att det dessutom ger en jäkla träning och aktiverar muskler som man inte ens visste fanns är ju ett plus i kanten liksom 😛

  Reply
 12. Torgny Rönnqvist

  Vackra bilder på dig o nanook.
  det är skönt att bara fara ut o tömma hjärnan på tankar.
  många stora kramar till dig.

  Reply
 13. Skogsmulle

  Ni lever ett liv man mår bra av du och Nanook! Så vill jag också ha det och kommer att ha det om min dröm går i uppfyllelse!

  Reply
 14. Solveig Nordin

  Fina bilder, man riktigt hör hur det låter under sparkens medar! Inga gruskorn som drar ner farten heller, även vägen är vit! Tack att man får följa med!

  Reply
 15. Sofie Strahl

  Vilken underbar dag! Jag förstår frihetskänslan helt och hållet och undrar än en gång vad jag gör i en lägenhet i Malmö.
  Men allt har sin tid, och när jag är färdig här åker jag till någon annan stad! 🙂

  Reply
 16. Kim - Expedition Grön

  Åh, så härligt! Saknar en redig vintern när jag ser på bilderna! Här nere har vi inte fått någon snö alls, men för oss som ska odla snart är det väl i och för sig rätt skönt… 🙂 Njut, njut, njut av din vackra vinter!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.