Vägen hem

I kväll har jag varit på kören i Näsåker och sjungit så jag nästan vart lite hes efteråt. Åh vad det är roligt att sjunga i kör! Det är så kul och ger så mycket glädje. Känner mig alltid fylld av energi när jag går därifrån.
Det har varit en väldigt fin kväll här. På den tre mil långa vägen hem var jag tvungen att stanna flera gånger bara för att gå ut och titta och fota. Alla sjöar och tjärnar låg alldeles spegelblanka och himlen skiftade i olika varma nyanser. Såååå fint.

Nu är det midnatt och för en gångs skull ska jag försöka att komma i säng i tid. Det väntar en helg med hårt arbete med min ved som ska kapas och klyvas och göras klar inför vintern. I morgonkväll ska jag åka och hämta en kap och klyv som jag hyrt under helgen. Det kommer förenkla mycket. Och jag kommer dessutom få hjälp, så det kommer gå bra.

Godnatt på er!  Sov så gott ♥

052104

Stannade till vid en sjö på vägen hem. Det var så vackert och stilla och färgerna var så fina att jag önskar att jag kunde äta upp dom.
052102
Gick ut och tog en bild nu på den vackra månskäran. Det blev ett fint avslut på dagen. Natti natti.

18 Kommentarer på “Vägen hem

 1. Magnus

  Fina och stämningsfulla bilder Jonna! Sov nu gott, utan otrevliga drömmar i natt, fina du.

  Reply
  • Jonna Post author

   Haha vad kul att du såg exakt vart det var 🙂 Ja det var inte en bred bryggkant direkt, men det gick! 🙂
   Så himla fint det är vid Karvsjön. Jag har nästan aldrig stannat till där tidigare. Ni har otroligt fina solnedgångar!!

   Kram

   Reply
 2. leif

  Vad märkligt livet är jag och min fru var på väg hem från Cantemuskören igårkväll.när vi kom till Vallentunasjön så hade vi en lika vacker upplevelse. där min fru sa ser du den vackra månskäran och den rosa skyn.Det var vid 22 tiden en verkligt magisk upplevelse.

  Reply
 3. Beatrice

  Åh Jonna jag känner inte ens dig men vi är så lika! Du känns som jag om fem år, för är själv fast i Göteborg med ett jobb som kväver, en lägenhet som snor halva lönen och inte ger mig någon glädje alls. Somnar till cigarettrök, vaknar till bussen som åker utanför. Jisses vad jag drömmer om tysta skogar och frisk luft! Jag är som lyckligast när jag får vara ute, när det är tyst och jag är långt ifrån allt och alla. Älskar att fota och fånga naturens färger, för naturen är väl ändå det vackraste och mest fantastiska som finns 🙂 Du får mig att tro att det inte behöver vara så här för alltid, jobbiga perioder har man ju i livet men vill man så kan man förändra! Önskar jag hade ett Grundtjärn att fly till..

  Många kramar, och tack för att du tar så otroligt vackra bilder! Di inspirerar mig varje dag! 🙂

  Reply
 4. Gustav

  Så fina bilder! Det är sådana stunder som gör en dag minnesvärd. Önskar dig en underbar helg 🙂

  Reply
 5. Ulrika

  Jonna,

  Jag sjunger också i kör.Visst är det underbart!Hur trött än jag varit så har jag pallrat mig till övningen och vips så har jag så mycket energi att det strutsar i mig:)Är så tacksam för min kör,med glada och snälla människor och för sång och musik som får mig lycklig.
  Tack för fina bilder!Harmoni var ordet!
  Kram!

  Reply
 6. Maja

  Åh, jag blir så glad av att läsa din blogg! Om jag känner mig nere och går in och läser på din blogg blir jag genast mycket gladare. Du får en att bli påmind om vad livet har att ge. Massa kramar till dig!

  Reply
 7. Märta

  Vilka otroligt vackra färger på översta bilden! Överjordiskt! Jag tror att du var en älva i ditt förra liv 🙂

  Reply
 8. Em - mitt liv på NZ

  Vilka underbara bilder! Och vilken fantastisk blogg du har. Jag är en ny följare som precis hittat hit! Jag blir nyfiken på en sak, följer du några bloggar? Isåfall vilka? Eller fokuserar du mest på din blogg och liv och “struntar” i andras? Det skulle vara så intressant att veta 🙂

  Reply
 9. Julia

  Gud vilken fin bild på dig på bryggan! Den skulle jag kunna tänka mig ha på en vägg i väldigt stort format, det ser så rofyllt ut! Tack för en fantastisk blogg!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.