Vart är jag?

Ikväll anlände jag till ett paradis. Här ska jag spendera en vecka på semester och det känns fortfarande helt overkligt. Jag hade nästan tårar i ögonen när jag slängde mig i det ljumma havet efter den långa resan. Kan inte förstå att jag är här nu. Men ska berätta mer om det i morgon. Vill ju låta er gissa vart jag är först ; )
Vilket land tror ni jag befinner mig i nu? ♥

071801071802

42 Kommentarer på “Vart är jag?

 1. Lars

  Ser ut som en ganska grön grekisk ö, gissar på Skiathos, Skopelos eller möjligen Samos eller möjligen chania på kreta.

  Reply
 2. Magnus

  Jag har inte en aning om vad jag ska gissa på, men se nu till att njuta så mycket du kan av din resa!
  Stor kram!

  Reply
 3. Johanna

  Jag tror på Sicilien!
  Jag är ute efter en riktig träkåsa gjord med omsorg och jag vill gärna stödja någon norrländsk lokalbo. Känner du till någon som säljer sådant?
  Kramar 🙂

  Reply
 4. Olivia

  Jag måste bara berätta om att jag drömde om dig i natt. Minns inte varför, men jag skulle sova över hos dig och vi skulle ställa klockan tidigt för att gå ut och fota. Blev så besviken när jag vaknade, för drömmen hade inte nått fotostunden än.. Haha!

  Gissar på Kroatien? Ska dit i augusti, längtar!

  Reply
 5. PFFFTT!!

  Bilden är senast modifierad i Photoshop 20:36 Lördag och inlägget är uppladdat 22.46. Det borde betyda Medelhavet.
  Grekland är det nog.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.