Webshopen lanserad

120110Det känns så skönt att fira in första december med att lansera min nya webshop. Den har varit uppe ett tag men inte varit helt komplett. Det har tagit sin tid att få ordning på allt och lägga in alla olika kategorier, men nu är den uppdaterad med både fotoprints i många olika storlekar, målningar och canvastavlor. Nu är den äntligen klar, och det känns så himla roligt! Jag har fått så många frågor senaste månaderna om det går att köpa mina bilder som fotoprints i större storlekar, och det har verkligen peppat mig och gett mig en spark i baken till att bli klar med den. Det är något jag gått och tänkt på och drömt om så länge.

120111Den kommer ju lite då och då utökas med nya kategorier och nya bilder allt eftersom jag skapar mer. Och jag har så många idéer till hur jag vill utveckla den. Men jag tar en sak i taget. Jag kommer hålla er uppdaterade 🙂

120114Eftersom webshopen ändå varit online några veckor innan den var helt klar så har försäljningen redan börjat komma igång, så jag brukar numera spendera några kvällar varje vecka i ateljén och slå in och paketera beställningar. Det är bland det roligaste jag vet. Nu när jag börjat få rutin på det så känns det som en så harmonisk stund. Jag vet inte varför men jag älskar att slå in saker fint, och göra det med kärlek. Och att jag samtidigt få vara inne i ateljén, tända lite ljus och lyssna på fin musik gör att det blir kvällens, eller nattens, avslutande jobb eftersom jag blir så lugn av det. I alla fall när jag inte ligger efter med något ; )

18 Kommentarer på “Webshopen lanserad

 1. Lindan

  Åhh..kan verkligen förstå den mysiga känsla det måste vara att “pyssla runt” och fixa i ateljen…Låter som en dröm! Och vilken tillfredställelse o lycka det måste vara att få skicka iväg dina skapelser till människor som verkligen blir glada för dem!! Måste ju vara bland det bästa som finns!
  Och en dag ska jag tapetsera mitt hus (i skogen…dit jag ska flytta när “jag blir stor”..;) ) med Jonna-konst!! 😀

  Varma hälsningar från Jönköping!

  Reply
 2. Yohanna af Skovde

  OJ! Nu ska jag bara bestämma mig för vad jag ska köpa. Underbart! Har tänkt länge att jag hoppas att du börjar sälja 🙂 🙂 Vad glad jag blir! Ska få ha en Jonna Jinton på väggen! 🙂

  Reply
 3. VIVUS - Hon med fölet

  Hej Jonna! Det slog mig nyss – Jonna borde producera böcker! Samla små kapitel med texter och massa bilder. Det vore som att öppna en karamell! Vore väldigt spännande att höra dina tankar kring det, är det något du funderat på?
  Vänliga hälsningar och djup tacksamhet i stort!

  Reply
 4. Kristina

  Wow Jonna. Jag har nu följt dig i ca 3 år. Kanske är det mer? Jag önskar dig så mycket gott, och blir så glad att konstnärssjälar kan leva på detta. Du har verkligen byggt upp en fantastisk portfolio och jag hoppas att du ska lyckas med det du tar för dig av. Det blir tydligt att en ska lyssna på sitt innersta, som exempelvis då du och din mamma valde att lägga smycketillverkningen åt sidan. Det innebär ju att du kan producera mer av detta. Lycka till! Jag ska försöka se om jag och min man kan hitta något att beställa av dig! 🙂

  Reply
 5. Cornelia

  Alltså Jonna! Jag hoppas verkligen att du, när du kollar igenom dina bilder, förstår hur otroligt duktig du är. Du har skapat så många helt magiska bilder och foton. Det som imponerar mig mest är att du är helt självlärd. Jag fattar inte hur en människa kan ha den där skaparglädjen och det drivet som du har. Om jag ändå hade en tiondel av din drivkraft, kreativitet och konstnärsådra. Du är så otroligt begåvad jag hoppas verkligen att du förstår det!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.