Bilder från utställningen

Hej på er!
Mitt internet har varit helt kört i några dagar. Vet inte vad det beror på. Ibland blir det bara sådär och då finns det inte så mycket att göra åt saken. Men nu funkar det bättre igen som tur är så nu kan jag äntligen blogga och ladda upp lite bilder! Wohooo 🙂

I torsdags hade ju jag och Marie Lundin öppet hus på hennes salong i Näsåker. Jag ställde ut och sålde smycken och vi bjöd på sommarbål och jordgubbar och annat. Det blev jättelyckat! Det kom massvis med folk så det blev en riktigt rolig kväll.
Här kommer några bilder från den kvällen!

I bilen på väg till Näsåker. Bilen var fullpackad med alla smycken och utställningsmaterial och jag var förväntasfull inför kvällen! 🙂

Bordet med smyckena uppställt inne på Marie Lundins salong 🙂

Marie tar emot och välkomnar gästerna! 🙂

Jag och Marie utanför salongen efter en rolig och lyckad kväll! 🙂

6 Kommentarer på “Bilder från utställningen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.