En förmiddag

Idag är det regnigt och blåsigt här. Men det gör inget, för jag behövde ändå storstäda här hemma, så det har jag gjort idag. Igår däremot var det soligt och fint så då begav jag mig iväg till en alldeles egen strand och badade med Nanook. Det är helt underbart att få se Nanook så lycklig som han är när han får bada och springa lös på en strand. Han går bananas, minst sagt. Måste filma det och visa er. Det ska jag göra nästa gång. Hans glädje smittar av sig 🙂

En solig förmiddag på den vackra lilla stranden vid Storsjön.

En solig förmiddag på den vackra lilla stranden vid Storsjön.

Wiiiiii! :)

Wiiiiii! 🙂

Gjorde en liten stenskulptur

Gjorde en liten stenskulptur

072904

 

17 Kommentarer på “En förmiddag

 1. Sandra

  Ser helt underbart ut! 🙂 Och kan tänka mig att ni behövt kyla ner er lite om ni haft lika varmt som vi. Runt 30 grader nu i en vecka… nu äntligen börjar det bli liiite svalare!
  Är det en jätte-sten där ute i sjön? Vad läskigt, 😀 haha, jag har alltid haft för mig att det lever varelser på mörka ställen under vatten. För mycket skräckfilmer I guess!

  Reply
 2. Madeleine

  Åh vad härligt Norrland är, och hundar. Jag fattar inte varför min familj flyttade därifrån..men jag har bestämt att jag ska tillbaks vartfall.

  Reply
 3. Elly

  Du får alltid till så fina färger i varje kort. Vattnet är oerhört blått, vassen så fint grön, himlen så härligt blå. Skickligt balanserat också.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.