En rolig helg!

Hej på er!
Hade ju tänkt skriva igår men så han jag aldrig det. Jag kom hem ganska sent, var större delen av dagen i Sollefteå hemma hos mormor och morfar. Men nu är jag hemma igen, efter en jätterolig helg! 🙂
Nu tänkte jag sätta igång en riktig storstädning här hemma. De senaste gångerna när jag städat så har jag bara städat ”ytligt”, och tryckt in alla saker i skåp och lådor så att dom inte syns. Så nu är det dags att rensa. Bara ordet rensa får mig nästan att rysa haha. Men det är sånt som behövs göras ibland för att man ska må bra. Jag älskar känslan när man precis storstädat klart och allt är rent och fint! Så då är det värt att slit 🙂
Jag skriver senare när jag är klar med städningen!
Kram på er <3

Gav mormor och mamma varsin ros på mors dag igår.

På väg hem till Grundtjärn. Jag fick stanna bilen säkert 10 gånger på vägen hem, för det regnade så mycket så jag inte kunde se vägen. Det var ganska mysigt på nåt vis 🙂

4 Kommentarer på “En rolig helg!

  1. Lucas

    Anonym: Haha, tänkte precis på det. Dom torkarbladen kan ju inte varit bytta på många år.

    Med ett par nya hade du nog kunnat tuta och köra rätt igenom regnovädret!

    Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.