Kyliga dagar

Kyliga och kripsiga dagar har vi haft nu den sista tiden. Jag älskar när det blir sådär kallt och friskt. Det är som att jag mår mycket bättre när det är kallare väder. Nollgradigt känns bara deppigt. Men iskalla nätter med stjärnor på himlen och vackra kyliga dagar med solen som bara stiger en bit ovanför trädet, det är vinter för mig. Nu fattas det bara lite snö!
120901

11 Kommentarer på “Kyliga dagar

 1. Stu

  Your blog makes me want to float Scotland up to the Arctic circle!
  Around zero here yesterday, 6c today, but should be some snow tomorrow!.. 🙂

  Reply
 2. Magnus

  Håller med om din beskrivning av vintern! Här nere regnar det på ”tvären” nu i natt. Återstår väl att se om strömmen är kvar hela natten. :/

  Reply
 3. TE

  Snön kommer, jag har skrivit under om att ha en vit jul!. Normalt så har det varit ner mot -15, inte så här upp och ner. Två plus nu. Underkylt regn är att vänta nu.

  Reply
 4. elisabeth

  vad hände med det fina , vackra vädret som var igår.. Idag öser regnet ner och det är snor halt.. Trist.. Men jag får njuta av grådagens väder. .

  Så vackra smycken du har..

  kram

  Reply
 5. Anders

  Hej Jonna! Om man vill beställa ett smycke från er (bor långt bort), hur gör jag då? Har mailat via kundservice-formuläret men ej fått svar.

  Reply
 6. Bengt H

  Här i ”Peking” regnar det och blåser som bara f.. och det är mörkt hela dagen… 🙁
  Då behövs julbelysning och några tända värmeljus att att piggna till.
  Längtar till sommaren….
  Ha det så bra.

  Reply
 7. gammelmor utanför Paris

  När det blir -15° – – 25° piggnar jag till. Fina snö bilder ! Kanske jag lyckas köra min snöskoter igen !! …….Jag önskar er alla en fröjdefull julhelg tillsammans och tänker pâ er med tacksamhet och glädje.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.