Lite allt möjligt

Hej på er!
Alltså vad är det med tiden? Jag tycker den bara går snabbare för varje dag som går. Jag hinner bara vakna sen är det kväll. Haha nä kanske inte riktigt så, men nästan! Tycker ni också att tiden går ovanligt snabbt eller är det bara jag? :)
Idag har jag bara grejat med det vanliga, jobbat lite med hemsidan, fotat lite och varit ute med Nanook. Föresten har Nanook kommit in i en jättejobbig trotsålder nu. Han gör precis allt han inte får göra. Häromdagen rymde han och var borta i en hel timma. Han hade sprungit till min granne Stig och ätit på älgben som han hade ute i trädgården till rävarna. Men jag hade ingen aning om att han var där, jag gick runt i hela Grundtjärn och ropade och visslade och grät i panik för jag trodde han hade blivit överkörd eller något sånt hemskt. Kan verkligen tänka mig vilken panik föräldrar måste få om deras barn försvinner iväg så som de kan göra ibland. Huvva!
Så nu gäller det att vara hård och ha koll på honom hela tiden. Nyss åt han upp en kaffesump, så nu luktar han kaffe på en mils avstånd. Men han verkar inte må illa…än :P
En bättre nyhet är att min granne Stig kom och hälsade på, och han hade med sig ett par varma arbetsbyxor som han hade tänkt slänga för de var i storlek S. Men så kom han och tänka på mig. De passade perfekt! Jag sitter i arbetsbyxorna just nu, kom på att jag inte tagit av mig dom sen jag provade dom i morse haha :)

Här är de varma arbetsbyxorna! Perfekt att ha här i Grundtjärn :)

Inlägget postades i Jonna Jinton med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Lite allt möjligt

 1. Riktiga arbetsbyxor är inte fy skam.Hade gärna haft ett par fodrade men har inte råd att köpa… tur att du fick ett par av grannen. Själv får jag köra med underställ under :-)

 2. Visst är det väl kul när hundarna inte alls gör som man har tänkt sig… Jag hade en sån dag häromdagen, med en chokladkräkande hund och en kattskitsätande hund. Ljuvliga dofter…
  Kram

 3. Snygga är arbetsbyxorna också. Och så bra med alla dessa fickor! Gillar.
  (Har slitit ut några par men de var ofodrade.)

 4. Busigt av Nanook.. Du var ju rätt duktig på att rymma när du var liten också, tänker speciellt på den där gången i en galleria i Gävle.

 5. Tiden går fort när man fyller sina dagar med saker man älskar!

 6. Marika

  Alltså det där med tiden! Jag har de senaste dagarna tycka att tiden går väldigt väldigt fort. Ändå har jag inte gjort nå speciellt som jag inte brukar göra på vardagar. Konstigt :P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>