30 Kommentarer på “Där man kan va´sig själv

 1. Ninni

  Åh, Jonna. Du ska bara veta vad du och din blogg gör för mig. Varje dag.
  Inte bara inspirerar utan den skänker också så mycket livskraft och hopp. Och längtan.
  Ända tills den dagen (som förhoppningsvis är här mycket snart) vi har hittat vårt lilla hus, så drömmer jag mig bort här inne hos dig.

  Underbara fotografier. Du är så grymt duktig på ditt fotograferande.
  Den andra bilden gav mig en sån stark och speciellt fin känsla. Precis så där vill jag bo.
  All kärlek och lycka till dig! Kram!❥

  Reply
 2. Kerstin

  Vilken stämning det är i dina bilder! Och du har fångat höstlugnet som i alla fall jag tycker är så härligt.

  Kram
  Kerstin

  Reply
 3. Carl Stridsberg

  Som vanligt producerar du andlöst vackra bilder. Nu på hösten. 🙂

  Stillhet, lugn och ro i en underbar natur är som balsam för själen.

  Gillar din Fjällrävenjacka. Har en grön sådan nånstans som säkert är minst 40 år…

  Love & Hugs
  //Carl

  Reply
 4. Sandra

  Vackra, gula träd. 🙂 Här regnar det lite också, riktig höst nu! Hoppas snön håller sig borta ett bra tag till och att det blir ordentligt kallt så att man kan få se riktig frost på mark och löv. (Och så att alla äckliga fästingar dör, givetvis!) xD

  Reply
 5. Anonym

  Förstår att du till en del är beroende av “Fjällräven” men om genuiniteten skall förbli kristallklar så måste “reklamen” bort.
  Gillar din blogg!

  Reply
 6. Joanna

  Åh wow!!
  Och jag vill också känna den där känslan. Lycklig över där man är i livet, sin vardag, sin plats i världen.. Jag letar och letar men hittar den liksom aldrig 🙁 Kanske jag också behöver komma bort från Göteborg..

  Reply
 7. Monica

  Så vackra foton och stämning i dem. Tycker reklamen som du kanske inte styr över alls kolliderar med dig:-), särskilt den där om afrikanska singlar som kommer upp hela tiden med en kvinna. Hon är så stor del av din bloggsida så det känns lite konstigt ihop med dina vackra foton. Kan man inte styra reklam alla som man tillåter den? Inom ett visst område, som du skulle kunna ha foto t ex, natur, hundar:-) och dina smycken förstås men de visas.

  Reply
  • Ann

   Ibland, eller snarare ofta poppar reklam till sidor som man själv har varit på eller som har en koppling till sidor man kollat på upp på bloggar som har reklampaneler på sin sida. Det är precis som du säger inte Jonna som styr och ställer utan en randomisering av reklam från diverse relaterade sidor till en själv. Är lite grann som storebror ser dig… 🙂
   /Ann

   Reply
 8. Magnus

  Ännu en gång bjuder du på ett par underbara bilder. Snacka om kontrast till min vardag instängd i en fabrik!

  Reply
 9. Stina

  Kul det där med kommentarer om reklamen. Det speglar ju som sagt vad man själv varit inne och tittat på. På min sidag kommer det upp reklam från Zalando. Underbara bilder av Grundtjärn varje dag är toppen!

  Reply
 10. Monica

  Det som ni får upp på era bloggar får stå för er själva. Min blogg har noll reklam eftersom jag har den reklamfri och det kommer som sagt aldrig ett inslag vare sig om singlar eller skor eller något annat. Här menar jag att det inte såg trevligt ut med de halvklädda afrikakvinnorna, likadant på en norrlandsblogg som drivs av en fd lärare med thailandsanknytning där han har hus, på hans blogg vimlar det av thailandsflickor att kontakta för män i den mycket suspekta reklamen.
  Det är inte kopplat till läsarna alls utan bloggägaren. På fb läggs det till reklam fast vi inte bett om det: kanske dessa böcker är intressanta? Dessa filmer? Utifrån de intressen man skrivit att man har, har man sett en deckare så dyker Läckberg upp t ex som förslag. Det är på ett annat plan. Man kan ta bort det. Här undrar jag att ni som lagt till reklam inte har någon styrning över den alls?
  Nog om det, Jonna har en underbart vacker blogg och är jätteduktig och intressant.

  Reply
 11. Perk

  Gillar den där bilden med Jonna från sjön. Kanske för att jag också suttit på liknande platser och funderat. Hade till och med samma blåa fjällrävenjacka, fast hann aldrig ta reda på den innan morsan slängde bort den för många år sedan i tron att jag vuxit ur den.

  En skön bild!

  Reply
 12. Karin E

  Vackra vackra bilder..känner lukten nästan 🙂 Förstod inte vad det var det där med reklam..kunde inte se det någonstans 🙂 men fick ju förklaring av dina läsare. Man lär så länge man lever. Tack för dina fina, stundom ljuvliga bilder och givetvis din text också 🙂

  Reply
 13. Marina

  Oj, vilken fantastisk bild med skogen o lövträden o vattnet!! 🙂
  Hälsningar från Vasa, läste att du varit hit för en tid sedan 🙂

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.