Debatt och modereportage

Vilken rolig dag det var igår när min debattartikel om att bo på landsbygden publicerades i Metro. Vilken jäkla respons det blev! Artikeln har i skrivande stund delats 2100 gånger! Wow, det var mer än jag någonsin hade väntat mig. Det känns väldigt roligt att få nå ut med mina tankar kring detta. Det roliga är att jag aldrig skrivit en debattartikel innan, och aldrig tänkt göra det. Jag är en sådan människa som sällan vill övertyga andra om något. Jag känner aldrig något behov av att argumentera mig fram, eftersom så länge jag vet vad jag själv tycker så får alla andra göra och tycka som dom vill. Däremot älskar jag att försöka påverka eller väcka tankar med hjälp av känslor. Att väcka en känsla hos människor, som att så ett litet frö, som bara får gro om de själva väljer att vattna det. Inte tvinga på någon en massa övertygelser om att det är bäst att bo här, göra si, göra så.

Så jag hade väldigt svårt för att formulerar något som skulle kunna väcka lite debatt och tankar hos människor. Men det blev ju bra ändå! Och jag är så glad för all respons jag fått från er läsare och även nya läsare! Tack för ert engagemang. 

Det är för övrigt tisdag och idag ska jag sitta i smedjan och jobba med smycken och förhoppningsvis lägga upp en hel del nya smycken på webshopen senare idag, och i samband med det även lotta ut en smycke på bloggen. Det tycker jag alltid är det roligaste, att få ge bort något 😀

Kom även på att jag ju inte visat er bilderna från modereportaget som Leif Wikberg fotade i april för Allehandas “Härliga hem” bilaga. Så jag lägger upp några bilder här. Men de är fotade rakt från tidningen så kvalitén är inte toppen.

Ha en underbar dag allihopa ♥

052605052603Haha, trodde att det här bara skulle bli en “skoj” bild som aldrig skulle användas. Men istället fick den ett mittuppslag. Men det är bra det, ska man visa kläder ska det göras på riktigt!  😉
052604

12 Kommentarer på “Debatt och modereportage

 1. Birgitta

  Härliga bilder! ler när jag ser dig med sommarkjol, hatt och krattan, de är så fylld med sommar!!

  Reply
 2. AktivaDagar-Camilla

  Fint reportage! Jättefina bilder på dig! Även om jag tycker att dina egna bilder och ditt eget “vardagliga jag” är ännu mycket finare! Inser nu ännu mer att det är det jag gillar med din blogg! Att det inte är så “stajlat”.

  Reply
 3. Åse

  Jag önskar så att jag kunde göra som du. Men jag vet inte vad jag skulle leva av i så fall…… 🙁

  Kram Åse

  Reply
 4. stefan

  Tycker bilderna på dig blev väldigt fina. Men du är ju (faktiskt) ganska bildskön också så det var väl svårt att misslyckas Jonna 😉

  Reply
 5. made by mary

  Beställde ett armband av dig igår men i beställningsbekräftelsen så har det blivit fel i min adress, nr på gatan saknas :S
  Har mailat dig men ville flagga här också så det inte kommer bort i posten!

  <3 /Maria

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.