En ny dag

Tänk att november, som brukar kännas som den allra mörkaste tiden, kan kännas som den allra ljusaste. November har kommit med så mycket nytt. Så mycket glädje, inspiration och känslor. Så mycket tacksamhet. I oktober så tycktes ju allt bara gå fel. Allt gick sönder och det kändes som att gå i motvind. Och då såg jag fram emot november, för jag hade en känsla av att allt skulle vända då. Och det har det gjort. Det har det verkligen gjort. Det känns som jag fått vända på ännu ett blad i livets bok.

Och jag har köpt mig en ny väckarklocka också, som pricken över i:et. Nu kommer jag aldrig mer försova mig : )

111609
111601

111607111602
111603On the roads : )
111605
111606

42 Kommentarer på “En ny dag

 1. Stu

  Ahhhh Endless forests and misty gravel roads, beauty pics! the lake like glass.
  Good morning and good monday Jonna,
  Ha en bra day..
  🙂

  Reply
 2. Hanna

  Åhhh naturen alltså.
  Norrlands djupa skogar, helt underbart.
  Vill bara flytta från stadens stress nu.
  Vilka rogivande bilder.
  Kram och ha en bra dag Jonna???

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack så jättemycket PJ! 🙂 Ja jag gillar också sånna bilder faktiskt. Det ger ett sånt djup när man ser hur vägen bara försvinner in i skogen. Kram ♥

   Reply
 3. Magnus

  Vilka bilder! Det är något i dom här bilderna som “talar till mig”, men jag har ingen aning om vad det är.
  Stor kram!

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh men tack, vad fint att du känner att något i bilderna talar till dig. Det glädjer mig.
   Stor kram!♥

   Reply
  • Jonna Post author

   I have had another car for a year now 🙂 I sold the Volvo 245. It was a nice car but it is really hard to have a car like that on these roads. I have a much safer and better car now that take me anywhere i want 🙂
   But the 245 has a new life now 😀 Have a nice day! 🙂

   Reply
  • Jonna Post author

   Tack så jättemycket! Åhh joo men jag har haft lite mailkaos sista tiden sen jag bytte mail.
   Webbshopen är helt aktiv nu och igång! Jag ska gå igenom mail nu så fort jag kan. Hemskt ledsen att jag inte svarat dig än!
   Kram ♥

   Reply
  • Christoffer B

   Vilken onödig kommentar. Antingen trollar du bara eller så har du inte sett förra inlägget. Tråkigt att hon ska behöva få såna här kommentarer när hon skapade nåt så otroligt vackert.

   Reply
 4. Jenny - En Vintage Saga

  Vad bra att du, i denna mörka månad, kan se något ljus. Det är verkligen en gåva. Själv är jag som tröttast och allt känns alltid kämpigt denna månad och det är svårt att få den till något positivt. Men så blir det alltid så här års och det är bara att ta sig igenom det.

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhh jaa, jag tycker också november brukar vara en tung månad. Men ja det är bara att ta sig igenom det. Snart kommer december med allt mys <3 Kram på dig ♥

   Reply
 5. Linda

  Hittade denna blogg av en slump, läser egentligen inte bloggar, men denna underbara blogg måste jag följa! Så vacker blogg med fantastiska bilder!!

  Reply
  • Jonna Post author

   Men åh 🙂 Vad glad jag blir! Så himla fint sagt. Jätteglad att du känner så för min blogg.
   Välkommen hit! ♥ Kram

   Reply
 6. RP

  Riktigt vackra bilder Jonna! Tack för att du delar dem. Tycker också att du borde ha ett digitalt vattenmärke som visar att just du har tagit dem. Typ din signatur i ett av hörnen av bilderna för det är ju en form av konstverk. 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Tack så jättemycket! ♥ Ja jag har funderat på det många gånger. Jag är så knäpp bara, för jag tycker vattenstämpeln stör 😀 Men du har ju verkligen helt rätt. Får se hur jag gör 🙂 Kram

   Reply
 7. Legal note

  Det har varit några kommentarer senast som berör upphovsrätt till fotografier.
  Man får faktisk i begränsad omfattning i privat syfte ladda ner och använda andras fotos!
  Det kan knappast skada Jonnas business att jag och andra gör det så länge vi inte publicerar utan hennes tillstånd och med angivelse av hennes namn.

  Reply
  • Magnus

   Japp, det är helt OK att ladda ner någon annans bil för att använda som tex bakgrundsbil i den privata datorn där hemma, men däremot inte till datorn du kanske sitter framför hela dagarna på jobbet då en arbetsplats i dessa sammanhang räknas som offentlig plats/miljö.
   Det Jonna råkade ut för handlade dock om att en privatperson hade publicerat två av hennes bilder på sin privata hemsida, utan att fråga om lov. Dessutom på ett sådant sätt att det framstod som att bilderna var tagna av den som står bakom hemsidan. Sist jag kollade var dock Jonnas bilder borttagna från den sidan!

   Det här med vad som är rätt eller fel i dessa sammanhang är inte alltid solklart så för att vara på den säkra sidan, fråga alltid fotografen om lov INNAN du använder någon annans bild annat än till skrivbordsbakgrund i den privata datorn. Kan du inte få fram vem fotografen är så avstå från all annan användning hur fin bilden än är, för det kan stå dig dyrt rent ekonomiskt.

   Reply
   • Jonna Post author

    Tack för förklaringen Magnus!! Du verkar så himla duktig på detta!! Hur kan du allt om det här? 🙂
    Så himla glad att du förklarat lite hur det funkar. Hade ingen aning om detta nämligen.
    Kram ♥

    Reply
 8. Jorma

  Vilka fantastiska platser du har i din närhet! Så vackra bilder, sånt som behövs efter en lång dag på jobbet 🙂
  Kramar

  Reply
  • Jonna Post author

   Åh tack!! Ja jag bor verkligen i ett paradis. Det är så himla vackert här. Finns alltid nya platser att upptäcka.
   Kramar ♥

   Reply
 9. Christoffer B

  Gud så vackra vägar ni har däruppe! Man vill bara ut och åka när man ser detta. Och jag håller med, det är nåt med november i år.. Allt känns bättre. I mitt fall vet jag iofs varför 🙂

  Kram och hoppas du får en fin vecka!

  Reply
  • Jonna Post author

   Ja det är verkligen fina skogsvägar här. Älskar att bara ta bilen och köra ut sådär.
   Åh vad skönt o höra att du också upplever något annorlunda med november i år. Härligt! 🙂
   Kram o önskar dig en fin vecka också! ♥

   Reply
 10. jeanette sandelin

  Med inspiration från bl a din vackra blogg fick jag modet att kliva av jobbsökarförnedringen. Efter fyra års sökande kom jag fram till acceptans. Det finns annat och andra som behöver mig bättre: först och främst jag själv och mina döttrar.
  Dock har jag ingen vedspis – en sådan fattas mig verkligen. Drömmen är en liten lägenhet i Göteborg MED en eldstad.
  Jag down shiftar precis HELA min livsföring och det är precis alldeles fantastisk. TACK för ditt mod som smittar!

  Reply
  • Jonna Post author

   Men åhhh…vilken fantastisk kommentar. Vilken glädje jag kände av att läsa dina ord!! Åh TACK för att du skrev och berättade om detta. Vilken underbart beslut du tagit! ♥ Det värmer i hjärtat att du kunnat finna lite inspiration i min blogg.
   Kram på dig och LYCKA TILL! ♥

   Reply
 11. julia

  Måste bara berätta att dina bilder är så vackra och rörande att man blir alldeles tårögd. Din konst är otrolig! Så glad att jag hittade din blogg.

  Reply
 12. uppochhoppa

  Vackert och inspirerande. Du berör och jag smittas av energi. Jag undrar om jag yoga i forsen (bilder hos mig) om jag inte hittat din blogg? Sprungit genom myren hade jag garanterat ändå!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.