En ny väg

Återigen vill jag tacka för alla era otroligt fina ord och för att ni ville vara med och tävla om armbandet “New Path”. Jag har läst alla era kommentarer och sedan blundat och skrollat fram och tillbaks och “lottat” ut en vinnare. Det blev Cornelia, stort grattis! Har skickat iväg ett vinnarmail till dig!

Och stort tack till er som var med! Är så glad för era kommentarer och för ert engangemang! Önskar som alltid att jag kunde ge ett armband till er allihopa ♥

052703Mellan skurarna gick jag ut för att fota armbandet på en kvist. Allting håller precis på att slå ut här nu och det är så skirt grönt överallt. Så otroligt vackert.
052704052705De första små blommorna har kommit.

9 Kommentarer på “En ny väg

 1. Henry

  Yeah Cornelia, I think you are realy blessed with your new
  bracelet!
  Varma gratulationer! <3

  Reply
 2. Magnus

  Vilken respons du fick på utlottingen! Måste kännas väldigt kul att så många så gärna vill bära något du skapat.

  Kan bara kostatera att vi bor i ett avlångt land. Hos dig har vårens grönska precis börjat medan det här nere nu har gått över i mörkare nyanser och växer så det knakar. Det är bara värmen som fortfarande saknas för att det skall kännas som sommar.

  Reply
 3. Anette

  Åh nej, jag missade också tävlingen! Och jag som har spanat på just detta armband i din webshop ett tag! Både för att det är så vackert och för att symboliken talar till mig på ett särskilt sätt. Ja ja, hoppas att du gör fler så att jag kan köpa ett snart! Och grattis till Cornelia som vann! : )

  Vill också passa på att tacka dig för en både vacker och tänkvärd, inspirerande och upplyftande blogg (har följt den en tid men aldrig kommenterat tidigare). Tycker mycket om din syn på livet – och så verkar du vara en så himla skön och rolig person! Kram! <3

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.