35 Kommentarer på “Jag älskar mitt hem

 1. Åke

  Så vackra bilder på norrsken men det var jag livrädd för när jag växte upp i dina trakter ,men vackert och trolskt är det

  Reply
 2. Anonym

  Det kan man lätt förstå! Jag bor också under samma himmelsstråk och gillar stjärnor o norrsken väldigt mycket. Ser ofta på vinterstjärnan Betelguise och hoppas på att få se en supernova där inom min livstid. En supernova pr. galax pr 100 år – Fat chance! Men den här är på håret, helt labil och smäller “snar”t av. Har du set den, Jonna? Röd jättestjärna ovan för Orions bälte. Enda stjärnan som man med teleskop kan se som en skiva, då den är tillräckligt nära och gigantisk stor. Som från centrum av våran sol till Jupiters bana!
  Gå ut o kolla stjärnhimmel, frysa lite in, igen i värmen igen.
  Bilden är fin, men inte aktuell, va? Ser inte ut som nån stor solaktivitet i natt iaf.

  Reply
  • Jonna Post author

   Ja en supernova vore otroligt coolt att få se 🙂 Ja det är nog den röda stjärnan jag brukar se som du nämner. Visste inte namnet på den. Men blir ofta förundrad över en stjärna som blinkar rött som syns tydligt på natthimlen. Men tänkte att det kanske var Venus eller Mars. Ska kolla upp det där 🙂

   Nej bilden tog jag för typ två veckor sedan 🙂

   Kram!

   Reply
 3. Adam L.

  Underbart. Jag skulle älska mitt hem med. Men har ingen familj i närheten. Blir tvungna att flytta närmare stan. Där vi har vänner. I våran åldern. måste man börja tänka på “ålderdomen” (60). Du har EDEN där, med aloa som älskar och kan hjälpa dig. 🙂

  Reply
  • Jonna Post author

   Ja familjen betyder ju mycket! Jag känner ju verkligen rötterna i den här byn. Jag vet att min mormors mor en gång har gått på grusvägen utanför mig. Många generationer tillbaks. Älskar att tänka så. Har mycket släkt runt omkring, då min morfar hade 15 syskon. I Eden har jag inte så mycket släkt, men Örjan är min mammas kusin så dom har jag nära. Eden ligger bara ca 2 mil ifrån. En otroligt vacker by!!! Den gör verkligen skäl för sitt namn.

   Kram!

   Reply
 4. Mitra Sohrabian

  Helt underbart bild fina Jonna. Du har allt det bästa rund dig, och det ger dig inspiration och livs glädja. Det är så härligt att vi får vara en del av ditt liv. TACK för det. Kramar

  Reply
 5. Sandra

  Som jag sa på instagram Jonna, du kommer blir vår nästa Astrid Lindgren fast inom annan gren. En sån där riktigt folkkär sweetheart som förmår ge kärlek till folk genom ditt skapande. Den där bilden får mig att andas lugn och tänka “Jaha vad är det för stor själ som bor i det där mysiga lilla huset, någonstans mitt ute i “ingestans”…” hehe Mysigt!!!
  Kram.

  Reply
  • Jonna Post author

   Åhhh vad fiiiiint skrivet! Blir alldeles varm i hjärtat. Tack fina du för dessa ord. Blir så peppad <3
   Kramar!

   Reply
 6. Henrik

  Hej Jonna!

  Vad är det för inställningar du har på kameran?
  Iso, slutartid, osv?
  Jätte vacker bild!

  /Henrik

  Reply
 7. Andrea

  Haha rätt år dig 😉 Så sjukt fint.. Fattas typ bara en häst, sen lever du det där drömlivet som jag önskade mig när jag va yngre. Åh.. Nån gång vill jag också ha hus och hitta det där lugnet som du lyckats fånga.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.