Möte med våren

041903

En konstig dag. En massa oroliga tankar och ängslan. Skör som en nykläckt fågelunge efter ännu en lång vinter steg jag ikväll ut på ängen som inte längre var täckt av snö. Jag hade ett möte med våren. Den sa att allt blir bra.
Solen lyste med sitt gyllene sken och stormvindarna blåste så starkt igenom mig att all skrot från min själ blåste bort.
Nu kände jag att inget i världen kunde stoppa mig. 

041906

041907041905

20 Kommentarer på “Möte med våren

 1. Olle

  Förstår hur du menar. En skön känsla!! Att blåsa rent i skallen liksom… Har gjort lite detsamma idag. Sov halva dagen, tog en lång spring/promenadtur, vårstädade balkongen o satt sen o njöt länge i det soliga men blåsiga vädret. Känner mig nästan lite pånyttfödd!! 🙂
  Hoppas du får en fantastisk vecka!!

  Reply
 2. Solweig

  Förstår eller anar att du tänker ta ett nytt kliv. I livet.

  Kan inte gå fel. Du har medvind i håret!

  Reply
 3. Martin Eriksson

  Just det, slå dig på en artistkarriär som solosångerska och låt oss få höra din röst till drömsk och vacker popmusik.:-D

  Jag begär inte att Du ska låta som Sarah Brightman när hon t.ex. sjunger “Time To Say Goodbye”…;-)För det viktigaste inom musik är inte klara och högstämda röster, utan först och främst måste det finnas hjärta och själ också, annars brukar resultatet bli ganska intetsägande.B-)

  Reply
 4. Martin Eriksson

  Jo, bild nr. 2 i ordningen är precis som tagen ur en amerikansk road movie.:-oOtroligt stämningsfull!!:-o

  Reply
 5. Cornelia

  Jag kände liknande känslor idag när jag var ute och gick med pappa. Solen lyste i ansiktet och jag bara blundade. Där och då kändes det som om det var allting jag behövde. Så länge som jag får ha solen, naturen och dofterna kan jag vara lycklig. Så kändes det. Tänk vilken helande kraft den har, vår underbara sol och vår underbara natur. Urkrafter som på riktigt gör underverk för själen. <3

  Reply
 6. Sandra

  Härligt!
  Sådana känslor är märkliga, men det är lika spännande var gång en dyker upp.
  Som att helt plötsligt bli medveten om allt runtom & om var man står just då. Eller när man känner att man varit vid en plats förr, man känner igen det så tydligt, men man har egentligen inte varit där tidigare.
  Eller som du kände här – och dessutom kunde beskriva alldeles utmärkt! 😀

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.