Några kvällsord

Godkväll allihopa!

Klockan är elva på kvällen och som alla andra kvällar den här veckan befinner jag mig just nu i min lilla studio. Den här veckan har varit så otroligt rolig eftersom jag äntligen kommit igång på riktigt med skivan. Det har ju varit lite motigt under de första månaderna det här året, men nu börjar saker och ting äntligen falla på plats. Ser fram emot att berätta och visa er lite mer om detta sen.

Alltså, TACK för alla era fantastiska kommentarer på förra inlägget om tillbakablicken! SÅ roligt att ni uppskattade det inlägget. Det gjorde mig verkligen jätteglad. Och det var också så roligt att läsa alla kommentarer om när ni började följa mig och hur ni hittade bloggen.
Dagens största skratt fick jag av Lars kommentar där han berättade att en av hans favoritbilder från min blogg fanns i det här inlägget. Jag hade väntat mig att få se någon riktigt fin, välarbetad bild och så kom DEN upp. Haha, jag minns inte ens att jag lagt ut det där. Det är så himla roligt att titta tillbaks på gamla inlägg och tänka “Vad fasiken tänkte jag där?“.
Det är ofta först när jag tittar tillbaks på riktigt gamla inlägg som jag inser att bloggen förändrats med tiden. Precis som jag själv såklart. Ni vet väl förresten att ni hittar hela arkivet (på hela 2819 inlägg!!!) till vänster i sidomenyn? Om ni tittar på en telefon borde ni se arkivet om ni scrollar nedåt efter min profilbild och presentation. Det är bara en liten “knapp” där det står arkiv och klickar man på den så ser man alla månader och år.

Jag ska absolut göra fler tillbakablickar. Det finns så mycket material. Och nu såhär flera år senare så finns det också så mycket att skriva om det som redan hänt. Från ett annat perspektiv.
Såg också att många önskade att jag skulle skriva mer om spökerierna i den gamla skolan. Det gör jag väldigt gärna, för er som är intresserade såklart! Det ska jag skriva upp på min lista med inlägg som ska göras framöver.

En bild från en av mina allra första dagar som nyinflyttad i Grundtjärn. Augusti 2010.

Jag tänkte bara göra ett litet kort inlägg nu egentligen och önska er glad påsk! Jag hann inte ge mig ut på kvasten i år, så det får bli en liten film från tidigare “flygturer”. Jag har ännu inte lyckats flyga iväg, men ni vet ju, man ska aldrig ge upp!  

Hoppas ni får en riktigt fin påskhelg! Vi hörs snart! KRAM på er ♥

28 Kommentarer på “Några kvällsord

 1. Sandra Junhammar

  Vad kul att du kommit igång med skivan nu! Ska bli så himla kul att lyssna på den sen (känner på mig att den kommer bli MAGISK! ♥)

  Älskar videoklippet, så himla härligt! Hoppas att du också får en riktigt fin påskhelg! KRAM på dig ♥

  Reply
 2. Brittmari Anderson

  Men Jonna, det är väl klart att du inte kan flyga ?

  Du har glömt den obligatoriska sjaletten på huvudet, kaffepannan ska hänga på kvasten och framför allt…så ska ju katten sitta bakom dig ??

  Älskar att höra att du mår bättre och att gnistan infunnit sig. Snart kanske en magisk skiva finns i mitt hem ??

  Reply
 3. Bysse

  Uppskattade också inlägget med tillbakablicken. Ser fram emot flera sådana.
  Glad Påsk till er alla där i Grundtlärn önskar Bysse.

  Reply
 4. Jorma

  Härligt att flytet kommit tillbaka på allvar 🙂 Ser fram emot att få se och höra resultatet när det väl kommer.
  Ha en riktigt fin påsk!
  Kramar

  Reply
 5. PJ:s byffé - från by till fe

  Tack det samma, Glad påsk till er i Grundtjärn också! Ni får egga upp er med några extra ägg denna helg som sig bör.
  På tal om bilder från din blogg så fastnade jag för denna, även om du själv inte har tagit den. En bild på Lill-Jonna
  https://jonnajinton.se/wp-content/uploads/2011/02/02045.jpg

  Du har ingen bild från när du själv var liten påskkärring och gick omkring och tiggde godis? Det skulle passa bra i påskatid.

  Reply
 6. Magnus

  Ha nu en riktigt fin helg där uppe i skogarna, men ät inte för många ägg. Det blir ett sån’t fasligt kackel då. 😉
  Själv ska jag bara ta det lugnt. Blir väl lite “småplockande” här hemma och en massa mys med katten. Fast nu först så ska jag dricka upp kaffet och sedan ge mig ut i ett sagolikt vackert väder. Längtar efter en riktigt lång promenad!
  Glad påsk och stor kram!

  Reply
 7. MirandaMaräng

  Önskar dig en Skön & Härlig Påskhelg!
  (Kommer du att lägga ut fler ringar. . . hann inte med att
  beställa min favorit. . . o strl är nu slutsåld)?!
  Påskkram//Miranda

  Reply
 8. Anders H

  En glad och härlig påsk, förhoppningsvis med lite vårfeeling, tillönskas dig och dina nära och kära!

  Reply
 9. Caroline LaRussa

  Åh ja Glad Påsk! När jag först upptäckte din blogg för ungefär två år sedan så gick jag tillbaka ända till början för att läsa om din resa. Det var så underbart inspirerande och stärkande <3 Jag fortsätter sträva mot min dröm att en dag ha ett hus som ligger mitt i naturen så att det ligger nära till hands att springa ut och fota. Jag är spontan med det precis som du och vill hitta en balans där jag har någorlunda nära till vänner och familj men jag slipper bo i den stressiga storstaden. Ju äldre jag blir, desto svårare har jag att tolerera trafiken och folk som är arga för de inte har kontroll över sin egen lycka.

  Reply
 10. Lars 8463

  Gomorgon finis
  För den som tar sig tid, är ditt arkiv
  en guldgruva i ord och bild
  av känslor.
  Och en hel del av mina frågor
  har fått svar, av dina svar
  på olika kommentarer.

  Ord och bilder av känslor
  som en del nu ligger i min “skattkista”
  Som BILDEN!
  Som fick och får mina ögon
  att känna sig varma och glada.
  Och det är värdefullt för mig.❤

  En bild som berättar så mycket.
  Från bubblande glädje
  som får fötterna att sväva.
  Till den röda Ilskan
  som får tallrikarna att flyga.
  (jag hoppas det blir djuptallrikar
  med glass i)

  Som tur är min “skattkista” STOR.
  För i torsdags la jag försiktigt ner
  en knapp minuts ren ordlös känsla.
  Lämnade en liten symbol ❤
  istället för dom stora orden.
  För känslan var ordlös
  för det nya jag fick se.

  Önskar er alla
  Att det är som ni vill att det ska vara.
  VARMA KRAMAR

  Reply
 11. Cosi

  I think that when we are believing firmly enough in something like this it comes true in the end…?
  Can you please tell me the name of this song???? I really love it!???

  Reply
 12. Kamila

  Kära Jonna, jag har sett din Youtube kanalen 100 gånger, alla dina filmer, även den där räven skriker har jag sett många gånger. Tycker det är dags för en ny vlogg ?. Jag tycker det är så avkopplande. Kram ☺

  Reply
 13. Perk

  Minns din blogg sedan 2011. Alltid varit förundrad över hur fin solbränna du fått bara
  genom en sväng på tomten.

  Själv har man varit vid havet stekandes i solen i hundratals timmar och det märks
  knappt. Inte ge upp som du sagt : )

  Snart sommar! Ha det bra!

  Perk

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.