Några ord av tacksamhet

Hej på er mina kära vänner!

Jag vet inte riktigt hur jag ska tacka er för alla otroligt fina kommentarer på förra inlägget om IKEA-bilden. Alltså, TACK! Är det något jag verkligen blir berörd av så är det att se människor som glädjer sig med andra. Det är så himla fint. Jag är verkligen så otroligt tacksam för era vackra ord och den positiva energi som ni sprider. Det betyder verkligen jättemycket! Mer än vad ni anar ♥
Jag kom nyss till studion nu och tänkte försöka få lite gjort idag. Både med skivan men också fortsätta redigera en videoblogg som jag spelade in för tre veckor sedan. Det är SÅ roligt att redigera film men det är också så otroligt tidskrävande. Så jag försöker redigera en liten stund varje dag så att den blir klar till nästa vecka.

Kom på nu att jag inte hade lagt ut min senaste kulningsvideo här på bloggen. Det är bara en kort låt på en minut men som haft stor betydelse för mig under vintern. Jag fick melodin till mig redan i januari och visste att jag skulle göra den här lilla filmen så fort jag fick kraften tillbaks. Hoppas ni tycker om den 🙂 (om ni inte redan sett den på mina andra kanaler).

Nu önskar jag er en härlig fredag! Och hoppas ni får en bra helg! KRAM på er, och tack igen för allt fint ni skriver! ♥

42 Kommentarer på “Några ord av tacksamhet

 1. iza

  Tack för att du förgyller världen med dina vackra alster <3 (och tajmat nog kom inlägget upp samtidigt som jag klickade in mig här hos dig <3)

  Ha en superfin och mysig fredag !
  Kram

  Reply
 2. Chris

  The kulning is so mystical. It takes me back to a time hundreds of years ago, and a place far away. It makes my body shiver, my heart warm and my spirit free. I am looking forward so much to your CD of this beautiful music.

  Reply
 3. Jorma

  Det är så spännande att få följa din resa! Så härligt att se hur du får ge utlopp för dina talanger och de framgångar som kommer därigenom <3
  Helgkramar 🙂

  Reply
 4. TarjaF

  The music and the film – so inspiring! Fortsätt att blogga och låt oss höra din musik. Varma hälsningar från Norra Karelen Finland!

  Reply
  • Erika

   Kan inte annat än att hålla med dig Anita, Jonna är så inspirerande och imponerande att få följa! ❤

   Reply
 5. Mor A' Lena

  Du är inte bara ett med naturen
  (naturbarn) du är en tusenkonstnär och glädjespridare också ! Vilket otroligt vackert foto ! 👌❤🌷M

  Reply
 6. Stu

  Hej Jonna, great news of your Ikea picture! i’ll have to go to the local store to see it.. so it’ll be your fault when i come out with a trolley full of stuff i didn’t really need ! 😉 😛
  Ha en trevlig dag in the studio 🙂

  Reply
 7. Sandra Junhammar

  Så himla fin bild på dig och Nanook! ♥ Älskar verkligen videon, kom på mig själv med att se den typ fem gånger på raken när du la upp den på instagram. Hahah, trollbunden någon? 😇😂

  Alltså du är verkligen fantastisk Jonna, vilka gåvor du har! …Kulningen, alla vackra foton, tavlor och smycken… ♥ Och så bloggen med alla fina texter och videoklipp, jösses!

  TACK för allt fint du delar med dig av. Hoppas att du också får en fin helg! Kram på dig

  Reply
 8. Rick

  Jonna you have such a beautiful voice, I only wish it was longer. Looking forward to your next.

  Reply
 9. Maja deckner

  Lika skimrande vackert som dina bilder. Ser verkligen fram mot att få höra en längre version. Längtar efter att skivan kommer ut. ❤️

  Reply
 10. Lindan

  Älskar älskar älskar den senaste kulningsvideon!!
  Saknar verkligen ord för att beskriva hur magisk jag tycker den är!! Jag överdriver inte om jag påstår att jag lyssnat/sett på den minst 10 ggr på Instagram!! 😉 😀 Sugit åt mig varenda läkande energi-dutt (jo, det heter så! 😀 ) från den!! Taaaack!!<3
  Tack för att du finns, mitt bästa lyckopiller!! Du borde finnas på recept!! 😉

  Kraaaam!!

  Reply
 11. Lena Buhr

  Alltså…detta är nog den absolut mest magiska kulningsvideo du har gjort….hjälper oss så mycket och precis som Jon Henrik har du en fenomenal förmåga att LÄKA med dina ord, dina bilder, din kulning….så otroligt tacksam att jag får leva här och nu med er två; ni välsignade!! Å så vill jag vara lite extra egoistisk; KAN du PLZ PLZ, göra denna kulningsvideo EXTRA, extra låång!?? Måst klicka så många ggr att jag får krämp i pekfingret, LOL! 🙂 Nä, skämtar lite också, absolut…men den ÄR ju så MAGISK…….får goosebumps varje gång…löv it! 🙂

  Reply
 12. Lars 8463

  Gomorgon Jonna
  Du kan inte leva på mina ord.
  Annars skulle du fått mitt ordförråd
  för jag använder dom så sällan.
  Men jag kan försöka ge lite stöd
  i motgång ❤❤❤
  Glädjas och retas lite grann
  i medgång 😀

  Glädjas
  För att det ger dig möjlighet
  att förverkliga andra drömmar
  till verklighet.

  Retas lite.
  För att det är min lillebrorighets
  sätt att kramas.

  Första gången jag såg din
  minut av ren ordlös känsla.
  Lämnade jag en liten symbol ❤
  Låter känslan minuten gav mig
  förbli ordlös.
  Bara berätta att min lillebrorighet
  inte vill retas lite.
  Bara kramas.

  KRAM

  Reply
  • Lindan

   Lillbrorsan – jag måste erkänna…Såg en hel hög kramar (antagligen till Jonna!) komma flygande strax ovanför hustaken. Hade turen att just då stå på balkongen, så jag tog sats och norpade åt mig en…..!! Ber om ursäkt…men jag behövde verkligen en!!
   Hoppas detta var okej!?
   Men tänkte att du kanske ville skicka en ny till Jonnan, bara för säkerhets skull…? (kanske finns fler kram-norpare där ute…*hm*) 🙂 😀 😉

   Hoppas du haft en fin påsk, ditt lilla gullefjun! 😉
   <3

   Reply
   • Lars 8463

    STORsyrran ❤
    Jonna får så många hemma
    och på andra sätt, så om du
    fångar en, gör ingenting.

    Men du får en hel hög egna.
    För även om det är lillbrorsans
    LIVSUPPGIFT att retas 😀
    Vill jag inte att du ska ramla ner
    från balkongen.
    (kladdkaka är inte bra för en ankas
    SUVERÄNA flygförmåga!!!)

    Nu har näbben svalnat.
    Men den bruna färgen är ett varmt
    minne av påskens dygn.
    Sol, snö, månen och nuet
    Hoppas du också haft det bra!!!

    För att intas i valfri mängd,
    vid behov.
    KRAMAR så att fjunen flyger!!!

    Reply
 13. Jenny W

  Den här videon är verkligen helt MAGISK! Vet inte hur många gånger jag kollat på den på instagram, kan inte sluta titta!

  Reply
 14. Åke

  Jonna är nog ett fornnordiskt väsen ,en vittra.
  Är som en vikingadrottning i all sin prakt,som trollbinder oss med sin sång.

  Reply
 15. Lena D

  Under påskhelgen var jag på bronsåldersmuseet i Vitlycke utanför Tanumshede i Bohuslän, jag är så starkt berörd av “historiens vingslag” som jag upplever så intensivt där. Det är något så ursprungligt, så bortom allt det jag rör mig i till vardags. Tid och rum upphör, det finns inget då, nu, sedan. Bara ett enda evigt ögonblick. Inget utanför och innanför, inget jag och du, bara ett gränslöst vi, bortom formen, bortom gränserna. Det är så starkt att jag inte kan sätta ord på det. Men jag är säker på att du och de andra här vet vad jag menar. Och dina bilder och filmer, och din kulning, ja, det för mig samma väg. Jag började gråta när jag såg den här videon. Jag blev varken ledsen eller glad. Ändå grät jag. Därför att den förde mig långt bortom och långt inom det jag kan värdera som glädje eller sorg. Den förde mig till att vara natur. Inte bara en del av naturen. Naturlig. Utan att vara det jag är övertygad om att vi är, du och jag och alla andra. Natur. Vi är natur! Tack fina människa, och tack alla ni andra fina som läser och skriver här! Jag önskar er ännu en dag av liv!

  Reply
 16. Åsa B

  Åh, vad roligt Jonna! Tänk att den platsen kommer att vara världen runt – helt fantastiskt! Och videon med kulningen är så himla fin, magiskt tillsammans med norrskenet! Jag var inne för att kika på dina tavlor (som jag såg var slutsålda) och herregud vad fina de är! Ser ut som en konstnär som inte gjort något annat än att måla i hela sitt liv. Du är fantastisk!

  Reply
 17. Amanda L

  Galet vackert! <3 Kommer du släppa din musik för digital nedladdning parallellt med cd-släppet? mvh/äger ej cd-spelare. 🙂

  Reply
 18. Christiane

  So beautiful, the portion of the new ‘kulning’ video . . . . thank you, Jonna, for sharing that with us

  Reply
 19. Jana Maria

  Looove the song and video sooo much!! You are such a beauty! The lights and everything …Could watch the video for hours! <3 So looking forward to the album 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.