Tillbaks med något oförglömligt

Hej på er!
Nu är jag hemma igen efter en alldeles fantastisk vandring i en av världens vackraste miljöer. Det har varit några väldigt tuffa dagar och jag har legat halv utslagen i sängen nästan hela dagen sedan jag kom hem sent i natt. Men nu har energin återkommit och jag känner mig alldeles varm i hjärtat av den otroliga upplevelse jag fått vara med om. Något jag aldrig kommer glömma.
Jag har SÅ mycket foton och massor av filmer att visa er. Jag ska sätta igång att fixa bilderna nu och klippa ihop en liten film av allt material. Och sedan berätta om allt från resan.

Under dagarna som gått så har vi ju filmats under vandringen, och filmsnuttarna har kunnat ses på Fjällrävens hemsida. Jag lägger upp dem här nu ifall ni inte sett dem än! 🙂

En upplevelse jag aldrig kommer glömma <3

En upplevelse jag aldrig kommer glömma <3

25 Kommentarer på “Tillbaks med något oförglömligt

 1. PJ

  Duktigt gjort att orka genom denna fjällvandring. Den verkade tuff på sina ställen. Av filmerna att döma var ni flera än ni tre som gick denna vandring. Hur många totalt?
  Det skall bli roligt att se din bilder och filmer.

  Reply
 2. Johan

  Underbart och grymt!
  Det är en gåva att få tillbringa tid i vår vackra värld.
  I naturen.
  Där våra tankar får vandra fritt.
  /Johan

  Reply
 3. Lars

  Tur med vädret verkar ni haft, i vanliga fall ser man inte bergen däruppe för all dimma, regn och storm 🙂
  Ser iaf härligt ut, en mycket fin tur som alla skulle uppleva.

  Reply
 4. Magnus

  Skönt att du känner dig piggare igen än du gjorde på tåget hem. Efter att ha tittat på filmerna så är en spontan tanke att den där vandringen nog skulle må bra av att utökas med en dag i alla fall. Kanske till och med två, för ni pratar nästan hela tiden om hur jobbigt det är. Känns lite synd att det skall behöva bli en så påtaglig del av en annars fantastisk vandring. Du får åka upp och göra om den ett annat år och ta fler dagar på dig. Kan ju vara härligt att stanna på ett vackert/mysigt ställe och ta en vilodag.
  Nåväl, det var bra gjort att ta dig hela vägen mad tanke på att du inte mådde något vidare dagarna innan avresan. Det ska bli roligt att få se dina egna bilder och filmer sen, men se nu till att sova ut ordentligt. Jag väntar gärna!
  Kram!

  Reply
 5. Henry

  Hej Jonna, wellcome back! 🙂
  Hope the little cold is better now!
  Looking forward to see your pictures!
  Hälsa, gör det så bra,
  Henry

  Reply
 6. Leif

  Ja, en tuff utmaning. Men som någon tidigare skrev så ska ju en fjällvandring vara en njutning och inte bara en prestation. Att gå 33 eller var det 35? km sista dagen är inte kul. Det kan ju förta det storslagna minst sagt.

  Reply
 7. Marina

  Åååh, va fint och vilken tur med vädret ni hade! Grattis till prestationen 🙂 Been there, done that och jag håller med dej, Alesjaure är ett väldigt fint ställe!

  Reply
 8. Veronica

  Bra kämpat Jonna! Men när man ser filmerna förstår
  man att vandringen var för tuff! Den skulle
  nog ha varit betydligt trevligare om ni hade tagit det
  lugnare och utökat tiden med några dagar.

  Reply
 9. Johan

  Vackra vyer, men varför plåga sig själv och gå
  så långt på så kort tid? Det verkar som att prestationen
  var mycket viktigare än njutningen.

  Reply
 10. Catlover

  Otroligt vackra miljöer men jag skulle aldrig få för mig att vandra 11 mil.
  Jag är helt enkelt för bekväm (läs lat) för det.

  Reply
 11. Anita

  Det är en tuff vandring – but you did it Jonna! Jag har själv vandrat samma sträcka – dock inte på hastighet. 😉 Vi tog det lugnt men de sista milen är man trött, så trött..

  Well done! / Anita

  Reply
 12. Birgitta

  Det har varit väldigt fint att se kortfilmerna från er vandring. Härligt äventyr och skönt att du klarade det trots förkylningen. Blir roligt att se dina egna filmer och bilder senare.ge kroppen lite tid för återhämtning för vi läsare väntar gärna på nästa inslag.

  Reply
 13. Pingback: Filmen från vandringen | Jonna Jinton

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.