Uppfriskande morgon

Denna morgon var det inte mer än 13 grader inne när jag klev upp. Jag tyckte det var konstigt först att värmen så snabbt gått ur huset trots att det fortfarande låg glöd var i kaminen från när jag gick och la mig. Men när jag sedan såg att temperaturen ute visade -22 grader så trillade poletten ner. Det var ett tag sedan nu som det var så kallt ute, så jag var inte beredd på att kylan kommit tillbaks så snabbt över natten.

Men det var en väldigt fin gryning. Himlen var alldeles klar och blå, med månljus och gryningsljus samtidigt som några stjärnor blinkande på himlavalvet. Jag gick ut till vedboden för att lasta in morgonens ved och gick en runda med hunden. Älskar när luften är sådär kall, det blir så uppfriskande på något vis. Precis vad som behövdes denna fredagmorgon!

Tusen tack för alla musiktips på förra inlägget! Blev så glad nu när jag såg att så många delat med sig av låtar och artister. Ska kolla igenom allt! Så nu är helgens musik räddad. Tack hörni ♥

Nu blir det kaffe här. Önskar er en riktigt fin start på denna fredag. Kramar!
022601
Denna kyliga morgon vid vedboden. Månen lyste fortfarande starkt.
022603
Det vackra gryningsljuset lyste upp på andra sidan himlen.
022604020606022602

16 Kommentarer på “Uppfriskande morgon

 1. Peer Rødal Haugen

  Riktig en kaldstart for deg idag! Men for en vakker vintermorgen! Norrland må jeg bare se en gang? Her er det vårlig, duekurr i det fjerne, og solen står inn gjennom vinduet. Snart kaffe her også. God fredag!

  Reply
 2. Nicklas

  God morgon Jonna! Nu har jag vaknat och kommit igång med eldningen och jag hade hela tio grader inomhus! Ha en bra dag fina Jonna önskar den där morgontrötte! Kram<3

  Reply
 3. iA

  Hej.
  Tror att Du verkligen skulle uppskatta den färöiska sångerskan Eivør Pálsdóttir – helt sagolik,som uppstigen ur en dimmig trollskog ~

  Reply
 4. Magnus

  Go’morron!
  Det är en strålande vacker dag här idag men inga 22 minusgrader, som väl är. 🙂
  Nu blir det frukost och sen ska jag ge mig ut med kameran en stund.
  Stor kram!

  Reply
 5. Berta

  Dear Jonna. This week I red your entire blog. Beginning in June 2010 till now. And I enjoyed it very much. Thanks for sharing. Greetings from Amsterdam, Berta.

  Reply
 6. Anonym

  Good day Jonna from Canada. .its cold and clear here as well..-15. I love the pics of the red buildings in Sweden. .so beautiful there!!!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.