Vernissage i Norrköping

Hej på er underbara ni!

Jag sitter här i mitt kreativa kaos och tänkte passa på att tipsa er om helgen. Jag har ju lite då och då nämnt om en utställning i Norrköping och vissa har blivit nyfikna och vill veta mer, så självklart ska jag berätta mer! Det är ju Norrköpings kulturnatt nu på lördag den 24 september, och tillsammans med några andra konstnärer och fotografer kommer jag ha utställning i Värmekyrkan i Norrköping, där jag kommer ha premiärvernissage för min nya kollektion “Fjällvind“, bestående av 6 stora målade tavlor. Kommer även ställa ut några av mina populäraste fotografier i stort format. Den här kvällen kommer också vara fylld av musikevenemang så det kommer bli härlig stämning inne i Värmekyrkan.
Klockan 16.00- 24.00 är det öppet och jag kommer såklart vara där! Vill ni veta mer om kvällens program så kan ni kika in HÄR.

Min bror Filip ska hänga med och hjälpa till med den långa körningen ner till Norrköping, och med allt annat som kan behövas hjälp med. Är SÅ tacksam för det. Som ni vet har det ju varit rätt så intensivt senaste tiden så då känns det skönt att veta att jag kommer ha sällskap i morgon. Åh, vad kul det ska bli! Nervöst och roligt på samma gång. Det blir min första riktiga utställning där jag visar upp mina målade tavlor, så det känns lite pirrigt. Det är ju en helt annan sak än att visa upp sina verk på nätet. Ser fram emot att träffa alla människor och lyssna på alla fantastiska körer som kommer underhålla oss under kvällen.

Ses vi där? ♥
utstallning

45 Kommentarer på “Vernissage i Norrköping

  • Jonna Post author

   Åh men gud vad roligt det vore! 🙂
   Hmm ja bra fråga. Alltså jag kommer försöka vara där hela kvällen. Om jag inte är där så är det nog bara en kort paus. Så jag har liksom inga bestämda tider just nu. Kommer iaf vara där så mycket jag bara kan 🙂
   Hoppas vi ses fina du!
   Kramar ♥

   Reply
 1. Evelina

  Ja Ja 🙂 Självklart ses vi där. Jag har längtat till den här dagen, när jag får träffa dig i verkligheten och så klart titta på dina vackra tavlor. PÅ något sätt så känns det ju som om jag känner dig redan 🙂
  Vi syns på lördag, och kör försiktigt <3
  Kram/ Evelina

  Reply
  • Jonna Post author

   Nä men åhhh…vad glad jag blir o höra detta! 😀 Så himla roligt det ska bli!!
   Då ses vi på lördag Evelina! KRAM 🙂 ♥

   Reply
 2. Maria

  Oh vad jag önskar att jag kunde komma, men 100 mil är lite för långt att köra. Kan du inte ha en utställning uppe i de norra delarna också? För det är som du säger, tavlor ska ses i verkligheter. Önskar sig lycka ett stort lycka till, och ser fram emot en utställning i norrland framöver ?❤

  Reply
 3. Andre´

  Vilka underbara färger i dina tavlor. Önskar verkligen att jag kunde komma, men jag jobbar hela helgen och det är för långt att åka efter jobbet. Lycka till !!

  Reply
 4. Lindan

  SJÄLVKLART ses vi!!! Höjdpunkten på hela veckan ju!! Eftersom jag precis själv genomfört mitt första vernissage så kan jag VERKLIGEN förstå känslorna som antagligen snurrar inom dig…Nervositet, förväntan, spänning, glädje, kanske lite rädsla…och STOLTHET!! (?) 🙂

  Jag och min bästa killkompis (som faktiskt livnärt sig som konstnär vissa perioder i livet, men nu främst jobbar inom tidningsvärlden) drar iväg mot Norrköping på lördag! Jag har bokat hotell till oss, så vi kan “landa lite” när vi väl kommit dit! 🙂
  Ska bli SÅÅÅÅ kul!! Krister känner bara till dig genom det han hört via mitt “malande”..haha…Men har malt så pass mycket om dig så att han nog har hunnit bli lite nyfiken han med….;) 😉

  Stort lycka till Jonnan!!! (åh vad skönt att din bror kan följa med! (y) Min lillasyster hjälpte mig med mitt vernissage, och det var guld värt! <3 )

  Kör försiktigt, och glöm inte andas (som jag gjorde…haha…var nästan blå i ansiktet efter mitt vernissage….;) 😀 )!!

  Ses på lördag!! 😀 STOOR KRAM!! <3

  Reply
 5. Anders

  Jag önskar verkligen att jag hade kunnat komma, men… Jag befinner ju mig i England, sk-t också!
  Jag önskar dig all lycka och framgång, min gissning är att dina alster blir sålda på nolltid!
  Ha så kul dessutom, du kommer säkert att få känna värmen från alla dina “följare”/ fans!

  Reply
 6. Emelie

  Tänkte på något sätt att NORRköping låg i västernorrland men kom nu på att det ju är nära stockholm, 🙁 ! Hade kommit om jag inte också var norrlänning, du får ha utställning här uppe någon gång med!

  Reply
 7. Jojhanna

  Åh så kul!!! =D Tycker det är superspännande med konst o varit på många utställningar,,,Är dock liiite långt med nästan hundra mil,,Så jag hoppas också liksom flera före mig att nästa utställning blir mer norrut! Ha en fantastiskhelg! =D

  Reply
 8. Ida

  Jag vill jättegärna komma! För mig som bor i dem södra delarna blir detta ett ypperligt tillfälle (dock fortfarande 3 timmars körning, men betydligt snabbare än om jag skulle upp till dem norra delarna av landet ;)). Jag är inte helt hundra på om jag kan men jag ska göra mitt allt för att kunna åka och och checka läget. Jag undrar lite som första kommentaren. Vilka tider kommer du vara där? Eller är du på plats hela tiden?
  Ha det bra och lycka till nu! Kör försiktigt. Kram

  Reply
 9. Brittmari Anderson

  Åh, så kul det hade varit…hade lätt kört till dig från Örebro. Men, jag är inte hemma i helgen.
  Det kommer ju gå alldeles galant med utställningen och säkerligen får du åka hem med mindre
  antal tavlor och foton i bilen. De kommer istället glädja sina nya ägare.

  Massor av kramar och en lycka-till-spark-i-baken 🙂

  Brittmari

  Reply
 10. Magdalena

  Varmt lycka till i Norrköping! Man riktigt känner vad fint och stämningsfullt det kommer vara genom din välkomnande videoblogg och dom vackra tavlorna som glimrar där i bakgrunden. Hade jag varit närmare hade jag kommit. Kram

  Reply
 11. Mari

  Grattis o allt det basta for utstallningen!
  Onskar jag var narmare sa jag kunde komma a see dina malningar (men bor I Cad sa det at lite langt)
  Your work is lovely!

  Reply
 12. Pia Johansson

  Jonna, jag gillar ditt val av namn på din nya kollektion tavlor som du vernissage på i helgen (Fjällvind).
  Jag hade faktiskt tänkt åka till Norrköping och vara med på vernissagen (och få träffa dig) men tyvärr krockar det med ett filmvisningsjobb så jag är i Grövelsjön över helgen för att visa filmen ” Låt fjällvind blåsa hjärtat rent”
  Hur länge kommer tavlorna vara i Norrköping?
  Stort lycka till på lördag!
  Hälsningar Pia

  Reply
 13. Magnus

  37 mil och 4 timmar enkel väg….. Skulle verkligen vilja åka men vågar inte lova något. Det är så mycket jag måste hinna fixa innan min resa.
  Önskar dig ett stort lycka till på lördag!

  Reply
 14. Line

  Hej Jonna! Du gör så otroligt vackra och levande tavlor. De sätter igång fantasin ordentligt.
  Jag hoppas att du kommer ha kul i Norrköping, önskar dig en fin dag från ett härligt regnigt oslo!

  Reply
 15. Stina

  Åh, jag bor i Norrköping och hade så gärna velat komma, men jag är på bröllop. Typiskt att det var samma dag!

  Stort lycka till och hoppas du får en fin vistelse i min hemstad! 🙂

  Reply
 16. Monica

  Hade gärna kommit men det är lite långt från västkusten tur och retur för en kväll! Önskar att du kom lite längre söderut, varför inte en snabbis till Göteborg! Lycka till med vernissagen!

  Reply
 17. Annina Torino

  Lycka till! Har du bytt tavlor, inte samma som det var tänkt från början? Jag ser mycket fram emot att se mer av det du målar och i olika färgskalor. Önskar dig ett fint vernissage och att du säljer slut på dina alster bums (om det är det du vill såklart)! 🙂

  Reply
 18. Lilylayne

  Comgratulation! Your life is truly blossoming. Things have really changed for you in the 2 short years that I have been following you.

  Reply
 19. Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

  Vad roligt att du är i krokarna! Tror att det kommer gå jättebra, dina målningar ser verkligen lika magiska ut som dina fotografier. Du är en sann konstnär som verkligen kan skapa magi 😀 Jag tror inte att jag tar mig till Norrköping imorgon, även om det hade varit kul 🙂 Lycka till! 😀

  Reply
 20. La Vendel

  Du önskas all framgång med Norrköpingvernissagen så att du kan få fart på försäljningen. Vet du om att din Shop-sajt inte fungerar sedan länge! Introsidan är jättefin, men det verkar inte finnas funktion bakom. Fotoprintlänken leder ingenstans och av tavlorna är sedan starten endast en tavla markerat som “Sold Out”. Verkar som att shoppen är stängd, alltså!

  Reply
 21. Beatrice

  Älskar låten som du har i filmklippet!! Skulle du inte kunna skriva en liten lista på fler såna låtar? Tycker det är så skönt att ha det som bakgrundsmusik när jag pluggar eller bara pysslar lite hemma 🙂 Kramar till dig!

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.