48 Kommentarer på “En känsla av fullständighet

 1. Bengt

  Ja, så underbart vackert det är nu. Jag har precis varit ut en sväng och suttit precis som dig och känt den där känslan. Vackert, tidlöst, oemotståndligt och fridfullt. Jag fick sitta en liten vit från ett svanpar som precis fått 5 underbart vackra dunungar. De hade lagt sig på en rugge bara 20 meter ifrån mig. Det var alldeles tyst och sådär lite mystiskt underbart som det blir på sommarnätterna här uppe. Man kan höra fåglar långt borta som sjunger vackert…
  Tankarna får flöda fritt…
  Fortsätt njuta av livet, det är för kort för att inte ta vara på alla stunder, all kärlek man kan ge och få. Känslan av fullständighet…
  / Bengt

  Reply
 2. Märta

  Andlöst vackert!
  Jag borde väl varit ute i skymningen själv och njutit (fast det är långt till vattnet och så är det så jäkla blåsigt här i Göteborg idag). Så bra att då få avsluta dagen med din bild.

  Reply
 3. Karin

  Fullständighet… Ja, det är precis det ordet jag har letat efter för att beskriva den där känslan som kryper fram när man mår riktigt riktigt bra. När man sitter ute i den friska sommarnatten och bara andas och är, eller när det kommer över en hur lycklig man är med sina vänner/sin familj, eller när man bara uppskattar livet, när det känns som att allt faller på plats. Fullständighet… tack för det ordet Jonna!

  Reply
 4. Magnus

  Vad säger man? Ännu en fullständigt fantastiskt underbar bild! Du är makalöst duktig med kameran Jonna!

  Reply
 5. JM

  Åh vad fint! Nog har vi mycket att fira vår nationaldag med, det är ju så otroligt vackert i Sverige! Glad nationaldag 🙂

  Reply
 6. Maggie

  Jag älskar din blogg för jag känner igen mig så i dig!
  När jag är ute i naturen och det bara är så fantastiskt som på din bild så kan jag också känna en känsla av fulländning……
  Kram!! 🙂

  Reply
 7. Jonna Post author

  Åh tack underbara ni för alla fina kommentarer!!! Ni är så goa!! 🙂
  Och blir så glad att ni tyckte om bilden. Det var verkligen en otroligt vacker kväll igår.
  Filmade även lite när jag var nere vid sjön igår. Ska klippa ihop en liten film av det sedan.

  Kram på er allihopa <3
  /Jonna

  Reply
  • Magnus

   Det är vi läsare som skall tacka dig Jonna! Du bjuder på så många underbart vackra bilder, kloka tankar och inte minst på dig själv. Tack!

   Reply
 8. Frida

  Åh wow så häftigt! Önskar definitivt att man själv hade varit där, ser helt underbart och stillsamt ut. Så vackert. Du är så lyckligt lottad som får njuta av detta vackra varje dag!

  Reply
 9. Mats

  Visst är det! Jag tar ofta liknande bilder från min båt när jag fiskar. Som sagt, bara en båt som fattas för dig 🙂

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.